Huis > Nieuws > Inhoud

Lab Spill Containment-pallets - nieuwe producten geduwd door SYSBEL

Jun 20, 2017

QQ截图20170620092452.jpg

SYSBEL Lab Spill Containment-pallets bieden professionele oplossingen voor de accidentele lekkage in het laboratorium, op het werkstation om lekken van stoffen te verzamelen bij chemisch gedragsexperiment en als opslag voor secundaire containment. De componenten van het modulaire dek kunnen worden gemengd en afgestemd op de ruimte. De producten voldoen aan de eisen aan de vereisten van EPA 40CFR264.175

QQ截图20170620092452.jpg

1.Modeled-in opvangbak vangt lekken, druppels en morsen op om uw opslagruimtes schoon en veilig te houden en is 100% lekdicht getest.
2. Geconstrueerd van duurzaam polyethyleen materiaal om uv-stralen, roest, corrosie en de meeste chemicaliën te weerstaan.
3.Gebruikt als een console om te voorkomen dat de experimentele tafel vervuild raakt.
4. Gerekend als een secundaire container om corrosieve chemicaliën vast te houden en geplaatst in een standaard veiligheidskast voor het opslaan en overbrengen in batch.
5.Stel af onder de experimentele console om het lekvolume te vergroten voor bescherming en eenvoudig reinigen.
6. Uitgerust met gaten op dekken, waardoor het kan worden gebruikt als een buizenrek uit angst voor glas apparatuur die schade veroorzaakt door verkeerde bediening.
7.Modular-deckcomponenten kunnen worden gemengd en op elkaar worden afgestemd om in de ruimte te passen.
8. Vervoer materialen in batch zonder het dek.
9.Translucente witte zijwanden zorgen voor eenvoudige visuele inspectie.
10.Vergelijk met EPA 40 CFR 264.175 en NPDES.
Als een professionele fabrikant van opslagkasten voor chemicaliën, morsbestrijdingspallet pallets, emengercy draagbare oogwasstation, SYSBEL
bieden veel veiligheidsproducten, omvatten gasflessenopslagkasten, morscontainerpallet, corrosieve substantie, opbergkast, veiligheidsopslagkasten, chemicaliënbewaarkasten, opslag van brandbare vloeistoffen, gevaarlijke opbergkasten, laboratoriumveiligheidskasten, voorkoming van morsen, morsen van spatten, secundaire insluiting, morsingsets, morsbesturingssets, oogspoelstation, veiligheidsdouche, oogspoeloplossing, emengercy draagbare oogwasinstallatie, enzovoort.
Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.