Huis > Nieuws > Inhoud

Modulaire PE-spill Decks-SYSBEL

Mar 27, 2019

De PE spill-decks geproduceerd door SYSBEL zijn HDPE-spuitgegoten met precisie-matrijzen en daarom robuust en betrouwbaar. De PE-dekken kunnen lekken van de meeste chemicaliën, waaronder zuren, logen en andere sterk corrosieve stoffen, voorkomen, waardoor deze meer geschikt is voor het opslaan van olievaten, vaten met chemicaliën en andere containers.

De PE dekken voldoen aan de relevante normen van EPA en elk land. Ze dragen bij tot de bescherming van het milieu bij normaal gebruik door het risico van watermilieu en bodemverontreiniging volledig te verminderen.

Door het versterkte structuurontwerp goed te keuren, wordt het morsendek gekenmerkt met hoog draagvermogen, hoge veiligheid en hoge stabiliteit. De dekken beperken nauwkeurig de roosters aan de omtrek, waardoor gemakkelijke installatie, verwijdering en reiniging van de roosters wordt vergemakkelijkt. Ondertussen zijn de roosters voor PE-dekken zeer robuust en corrosiebestendig en hebben ze oppervlakteruwing ondergaan om de oppervlaktewrijving effectief te verbeteren, waardoor een stabiele opslag van trommels wordt gewaarborgd. Bovendien kunnen gaten in de roosters effectief mogelijke onopzettelijke spatten van gevaarlijke chemicaliën tijdens het vullen, subverpakken of opslag effectief voorkomen.

De dekken hebben vorkzakken van 550 mm en 650 mm breed in de lengte om de bediening door de klant te vergemakkelijken. Met stapelingsbeperkingen aan vier zijden kunnen meerdere decks nauwkeurig worden gestapeld en verpakt voor transport, wat niet alleen de overdracht met een vorkheftruck vergemakkelijkt, maar ook ruimte- en transportkosten bespaart, voor zover mogelijk.

Er is ruimte gereserveerd voor de afvoeropening op de pallet, waar gaten kunnen worden gemaakt en de afvoerklep kan worden geïnstalleerd volgens lokale wetgeving, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om te gebruiken

1. Voldoe aan de vereisten van de EPA-, SPCC- en NPDES-normen en -voorschriften.
2. De HDPE spuitgieten PE spill decks, gekenmerkt met hoge sterkte, betrouwbaarheid, draagvermogen, veiligheid en stabiliteit, is geschikt voor de opslag van verschillende containers.
3. Omdat PE corrosiebestendig is, kan het worden gebruikt voor het opslaan van olievaten en containers voor het opslaan van chemicaliën, batterijen en andere gevaarlijke stoffen en om mogelijke door chemische lekkage veroorzaakte gevaren te voorkomen.
4. Het naadloze structuurontwerp elimineert lekkage en kan volledige lekkage van 70 GAL-vloeistof aanpassen.
5. Het is gemakkelijk te installeren, te verwijderen en schoon te maken.
6. Er zijn vorkzakken aan de onderkant om transport te vergemakkelijken.

Modular PE Spill Decks

een


Modular PE Spill Decks

twee


Modular PE Spill Decks

twee

Modular PE Spill Decks

vier


Modular PE Spill Decks

Modulaire PE-spattendekken


Modular PE Spill Decks

Details