Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL biedt algemene oplossingen voor het crisisbeheer

Jul 11, 2018

Het is bekend dat in het laboratorium chemicaliën die zeer giftig, corrosief, ontvlambaar en explosief zijn vaak worden opgeslagen. Vaak is het noodzakelijk om fragiele glazen en porseleinen vaten en elektrische verwarmingstoestellen met hoge temperatuur zoals gas, water, elektriciteit, enz. Te gebruiken. In een omgeving van intens en nauwgezet werk, moeten we groot belang hechten aan veilige opslag.

1. Lab-spill containment-pallet

Gebruik geconcentreerd zuur, geconcentreerde alkali en moet uiterst voorzichtig worden gehanteerd om morsen te voorkomen. Als u een pipet gebruikt om deze reagentia te meten, als deze per ongeluk op de testbank of op de grond worden gespat, zijn de gevolgen soms ondenkbaar. Als een lichtgewicht laboratoriumbak vooraf op de laboratoriumtafel wordt geplaatst, lekt de vloeistof direct in de lade. Het zal worden gecorrodeerd, wat de veiligheid en de volgorde van de experimentele omgeving effectief kan beschermen en ervoor kan zorgen dat het experiment op een ordentelijke manier wordt uitgevoerd.

2. Absorptiemiddelen

SYSBEL-absorptiemiddelen zijn verkrijgbaar in een breed scala van producten, van absorberende katoenen vellen geschikt voor kleine apparatuuroliedoekjes of laboratoriumtafelreiniging tot absorberende katoenen strips die de verspreiding van olie op het oppervlak voorkomen, zacht zijn en op elke gewenste locatie kunnen worden gebogen voorkomen grote schalen. Chemische fabrieken en andere olie-absorberende / vloeibare roosters met schadelijke vloeistoflekkage, tot adsorptie-katoenrollen geschikt voor opslag van chemische fabrieken met een groot oppervlak, die elk de kristallisatie zijn van de wijsheid van het O & O-personeel van SYSBEL, met een hoge absorptiesnelheid en snel absorptie. Ondersteunt geen verbranding, hoog gevoel enzovoort.


3. Opbergkasten voor corrosiebestendige materialen

Een van de best verkochte producten van het SYSBEL-laboratorium is de PP-zuur- en alkalikast, die voldoet aan de behoeften van het laboratorium voor tijdelijke opslag en niet het experimentele terrein bezet. Het is de leider in de opslagkast voor chemische laboratoria.

Opslagkasten voor bijtende stoffen


4.PP medicijnkastje (veiligheidsopslagkast)

het is vooral geschikt voor het plaatsen van hoog-concentratie zuur-alkalische oplossingen in het laboratorium en heeft een superieure weerstand tegen corrosie. Het is geschikt voor alle soorten laboratoria met een hoge netheid, zoals laboratoria voor sporenmetaal, geneesmiddelenlaboratoria, biologische laboratoria en halfgeleiderlaboratoria. Het wordt veel gebruikt in chemische, medische, automobiel-, staalfabrieken, universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

veiligheidsopslagkast

5. Noodwasstation

De oogwasproducten van de hete verkopende producten van het SYSBEL-laboratorium zijn in de hand te houden, aan de muur bevestigd, draagbaar, verticaal en composiet. Ze voldoen aan de behoeften van verschillende soorten gebruik, zijn flexibel, eenvoudig te bedienen en zeer efficiënt in het beschermen van werknemers. Gebruikt in fabrieken, universitaire laboratoria, high-end hotels en andere plaatsen.

Oogspoelstation voor noodgevallen

6.Cans

SYSBEL heeft twee soorten blikken voor de verwijdering van afvalproducten, zoals blikjes voor olie, biohazard afval. De namen van de afvalstoffen zijn duidelijk zichtbaar in het gebied en de afvalstoffen worden ook in de stoel geplaatst.

olieafvalblikjes