Huis > Nieuws > Inhoud

Preventie van laboratoriumongevallen met oogdouche en douche

Sep 13, 2018

Aankoop en veilig gebruik van laboratoriumveiligheidsuitrusting

A. Chemische zuurkast / zuurkast voor laboratoria

B. Handschoenendoos / handschoenenkastje

C. Oogspoeling & Nooddouche voor oogdouche

D. Brandblusapparatuur


Dit artikel introduceert de aanschaf en het veilige gebruik van laboratoriumveiligheidsuitrusting zoals oogreinigers en douches. Het SYSBEL oogspoelstationapparaat is verkrijgbaar in een breed scala aan veiligheid en betrouwbaarheid.


Tijdens de experimentele operatie kunnen de ogen van de onderzoeker worden blootgesteld aan bijtende stoffen, stoffen die pijn veroorzaken, stoffen die permanente schade aan de lichaamsweefsels of giftige stoffen veroorzaken.


Daarom moet elk laboratorium of werkgebied worden uitgerust met apparatuur voor het spoelen van ogen en gezicht (oogspoeling). Deze apparaten moeten zich in het laboratorium bevinden of op de dichtstbijzijnde plaats waar gevaar kan optreden, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

Protable Eyewash with Mobile Waste Cart (A)


SYSBEL Portable oogdouche met mobiele afvalwagen (A), met een kar kan eenvoudig in de werkplaats worden overgebracht om te voldoen aan de noodbehoeften van elk werkgebied.

Als uw lichaam of ogen worden blootgesteld aan chemicaliƫn of andere schadelijke stoffen, moet u uw lichaamsdelen of -ogen onmiddellijk gedurende 15 minuten spoelen.

Emergency Eye/Face Wash and Drench Shower

Als de kleding en het lichaam op een groot gebied vervuild zijn met schadelijke stoffen, moet de kleding onmiddellijk worden uitgetrokken en met een douche worden doorgespoeld. Na het spoelen kunt u een blusdeken gebruiken en schone laboratoriumkleren gebruiken om warm te blijven en sputum te voorkomen. Als de omstandigheden ernstig zijn, moeten ze tijdig naar het ziekenhuis voor behandeling.

Emergency Eye/Face Wash and Drench Shower

SYSBEL-oogwasstation en nood-oog- / gezichtswas en stortdouche worden gebruikt als producten voor noodambulancebeveiliging in petrochemische fabrieken, elektronica-fabrieken, galvaniseerinstallaties, verffabrieken, schepen, terminals, nieuwe energie, kernenergie, milieubescherming, elektriciteit, papier, halfgeleiders, enz. in ontwikkelde industriƫle gebieden in binnen- en buitenland. Textiel, brandbeveiliging, bouw, reinigingsindustrie, voedselverwerking en plaatsen en locaties waar gevaarlijke materialen worden blootgesteld, worden veel gebruikt.