Huis > Nieuws > Inhoud

Safety Cabinet Manufacturer zal OSH Expo deze maand bijwonen

May 08, 2019

Tentoonstellingsnaam: OSH Expo Afica

Onze naam: Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.

Tijd: 14-16 mei

Locatie: aa15

Hotline: + 86-400-894-8808

SYSBEL® (Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.) is een merkverkoopbedrijf dat zich altijd richt op milieubescherming en veiligheid en gezondheid van werknemers. Het SYSBEL®-team zet zich in voor het onderzoeken en produceren van 's werelds toonaangevende veiligheidsproducten, waaronder de Safety Containment Systems (SCS), Spill Prevention, Containment & Control (SPCC) en Laboratory Safety Systems (LSS).


De OSH Expo Afica is de enige grootste en meest professionele uitgebreide veiligheids- en arbeidsbeurs in Afrika. Het wordt georganiseerd door de beroemde tentoonstellingsorganisatie UBM en wordt elk jaar in Johannesburg gehouden. De show richt zich op de nieuwste producten en trends op het gebied van persoonlijke bescherming en arbeidsbescherming. De South African Labour Insurance Exhibition trekt elk jaar meer dan 200 exposanten en trekt bijna 6.000 professionele bezoekers.


We hebben momenteel distributeurs in China en de rest van de wereld geautoriseerd. We werken nauw samen met regionale partners door de globalisering van de lay-out en zetten SYSBEL hoogwaardige producten op de markt en bieden beveiligingsoplossingen voor eindklanten.


We zullen de volgende producten tonen:

Veiligheidskast, veiligheidsopslagkasten, chemicaliënbewaarkasten, opslag van brandbare vloeistoffen, gevaarlijke opbergkasten, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire containment, lekbakken, morsbesturingssets, oogwasstation, veiligheidsdouche, oogdouche , Emengercy Portable Eye Wash Station, enzovoort.


We hopen samen te kunnen werken met de meerderheid van dealers en gelijkgestemde vrienden en samen te werken om een betere bedrijfsstructuur te creëren.