Huis > Nieuws > Inhoud

Enkele overwegingen voor samengestelde oogdouche - SYSBEL

Oct 24, 2016

Compound oogspoeling is uitgerust met een sprinklersysteem voor noodvoorraden en oogspoelsysteem, rechtstreeks op de grond geïnstalleerd.

Compound oogspoeling is uitgerust met een sprinklersysteem voor noodvoorraden en oogspoelsysteem, rechtstreeks op de grond geïnstalleerd.

Chemische stof spatten kleding of het lichaam van de tijd van het personeel, kunt u de samengestelde oogdouche gebruiken om te wassen, spoel gedurende ten minste meer dan 15 minuten wanneer spatten van gevaarlijke stoffen voor werknemers aan ogen, gezicht, nek of armen en andere delen u kunt de samengestelde oogwas gebruiken om het oogspoelsysteem door te spoelen, spoel minimaal 15 minuten door. Hin Kong-oogdouche samengesteld uit hoogwaardige materialen, beide voldoen aan de hygiëne-eisen en hebben de mogelijkheid om corrosie te weerstaan.

In een chemische fabriek of andere omgeving in de bedrijfsveiligheid belangrijke faciliteiten en apparatuur van intacte status en het dagelijks beheer onderhoud en onderhoudssituatie; groter risico van speciale apparatuur en gevaarlijke items van opslagcontainers met intacte status en de detectietestsituatie; er bestaan grotere gevaarlijke factoren van productiebedrijven en focuskoppeling en delen van een belangrijk document met gevaarlijke broncensus gebouwd, en risico-identificatie, en monitoringwaarschuwingssysteem voor constructie en de implementatiesituatie van de maatregelen. In de gevaarlijke zone, is uitgerust met geïnstalleerd waar een lek van toxische gasdetectoren, eye wash pre-arrival beveiligingsapparatuur.

Uitgerust met noodhulpgoederen, de ontwikkeling van noodhulp- en noodoefeningen, ontwerp van noodhulplijnen is redelijk, duidelijk; in het gevaarlijke proces van ondernemen of screening, preventie en behandeling, enzovoort.

Let ook op installatiegemak. Betrouwbaarheid tijdens gebruik, als deze niet lekt. De bruikbaarheid van het onderhoudsproces, belangrijke onderdelen van de kogelkraan, oogspoelfunctie moet worden vervangen, deze moet gemakkelijk te verwijderen zijn, gemakkelijk te vervangen, opnieuw te installeren en lage onderhoudskosten. After-sales service en een sterke technische werking, kan effectief het probleem op te lossen.