Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL uitvoering bewaarruimten voor veiligheid met succes woont CIOSH Expo In Shanghai

May 08, 2019

De naam van de tentoonstelling: de 98e China internationale beroepsmatige Safety﹠Health goederen Expo.

Onze naam: Shanghai SYSBEL industrie & Technology Co., Ltd.

Tijd: 20 April--22

Locatie: E2, BD05

Adress:Shanghai nieuwe internationale Expo Centre

Hotline: 86-4008-94-8808


Shanghai SYSBEL industrie & Technology Co., Ltd. is een merk verkoopbeheer bedrijf die altijd gericht op milieu bescherming & medewerker veiligheid en de gezondheid. SYSBEL® team zijn toegewijd aan onderzoek naar en de productie van's werelds toonaangevende EHBO/Veiligheidsproducten, met inbegrip van de veiligheid Containment Systems (gcv), morsen preventie, insluiting & controle (SPCC) en laboratorium veiligheid Systems (LSS).


We hebben geautoriseerde distributeurs in China en over de hele wereld op dit moment. Wij samenwerken met regionale partners door middel van de mondialisering van de lay-out oprecht en SYSBEL kwalitatief hoogwaardige producten in de markt zetten en bieden beveiligingsoplossingen aan de eindklanten.We hebben aangetoond dat de volgende producten:

Veiligheid opslag cabinets、chemical opslag cabinets、flammable vloeibare storage、hazardous opslag cabinets、laboratory veiligheid cabinets、spill prevention、spill containment、secondary containment、spill insluiting kits、Spill control kits、eye wassen station 、Safety shower、eye wassen solution、Emengercy draagbare Eye Wash Station, enzovoort.


Wij hopen te kunnen werken samen met de meerderheid van de dealers en gelijkgestemde vrienden, en samenwerken om een beter bedrijfsstructuur te creëren.