Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL "Cylinder Cabinet" + "Safety Cabinet" succesvol gesetteld in Shanghai Jiaotong University

Aug 01, 2017

Onlangs, huishoudelijke hogescholen en universiteiten laboratorium frequente ongevallen, kan de veiligheidssituatie niet worden genegeerd. 10 januari 2016 's middags Beijing University of Science and Technology Building, een laboratorium ineens in brand, gelukkig geen slachtoffers. 21 september 2016, gelegen in de Songjiang University campus van de Donghua University School of Chemistry and Chemical Engineering and Biological Engineering Laboratory explosion, twee studenten raakten ernstig gewond, een student minderjarige blessures 27 maart 2017 avond, Fudan University, een experiment Kamer explosie , een student de hand raakte gewond ... van deze ongevallen kunnen we zien in de afgelopen jaren, frequente ongevallen laboratoriumongevallen, in de loop van het experiment zal onvermijdelijk contact maken met een aantal brandbare, explosieve, giftige, schadelijke, bijtende items, Het voorkomen van deze ongelukken brengen ons vaak ernstig persoonlijk letsel en materiële schade toe. Als zelfs de industrie gespecialiseerde werkzaamheden met betrekking tot het personeel kan niet voorkomen dat het ongeval heeft plaatsgevonden, hoe moeten we dan de gevaarlijke chemicaliën veiligheidszorgen oplossen? Hoe kan een noodsituatie worden verminderd om de schade en het verlies te minimaliseren?

September 2016 "Shanghai Jiaotong University om het huidige laboratoriumproject op het inkoop- en installatieproject voor gevaarlijke goederen te verbeteren" (pakket één: organisch solventkastje (brandwerende kast) + cilinderkast) aanbesteding, SYSBEL als professionele productie en Onderzoek en ontwikkeling van brandveiligheid apparatuur bedrijf, is ook de eerste binnenlandse toegang tot de Verenigde Staten FM-certificering van ondernemingen, het succes van de Shanghai Jiaotong University laboratorium verbetering van het project succesvolle ondernemingen. En in juni 2017 afgerond voor het Shanghai Jiaotong University laboratoriumproject gevaarlijke veiligheidskasten en projectoverdracht van de cilinderkast. Shanghai Jiaotong University bouwt het chemische veiligheidssysteem van de school in de eerste plaats, Shanghai Jiaotong University hopen dat door het project om het niveau van laboratoriumveiligheidsbeheer te verbeteren, en de oprichting van schoolveiligheidsbeheer van lange-termijnmechanismen, allerlei verborgen gevaren in de kiem

Laten we kijken naar de huidige status van de laboratoriumveiligheidsopslag van Jiaotong University:

SYSBEL Safety Cabinet wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen, chemicaliën, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt veel gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen of laboratoria in universiteiten. De toepassingsindustrieën omvatten olie, gas, elektriciteit, Chemicaliën, Brandbestrijding, Automobiel, Laboratoria, Elektronica, Magazijn, Telecommunicatie, Marine, Cosmetica en voeding, etc.