Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL Poly Spill Pallet, u verdient het te hebben

Dec 05, 2017

Zoals we allemaal weten, zijn chemische opslagcontainers, of het nu gaat om stalen vaten, vaten, plastic emmers, tonnen vaten, kilogram vaten, IBC-vaten, olievaten, chemische opslagtrommels, reagentiaflessen voor laboratoriumgebruik, fabrieksaccu's, enz., Allemaal ze zullen lekken als gevolg van langdurig gebruik, lekken als gevolg van breuk of morsen tijdens het afgeven. Al deze verschijnselen vervuilen de werkomgeving en beïnvloeden de schone productie. Als deze chemicaliën worden gemorst, zullen ze het water of de bodem niet vervuilen zonder dat ze onmiddellijk worden behandeld of voorkomen, wat niet alleen het milieu nadelig zal beïnvloeden, maar ook het leven en de eigendommen van mensen ernstig in gevaar zal brengen. Catastrofe in de eerste plaats.

Dus hoe om te gaan met of om de bovenstaande situatie op te lossen? SYSBEL gecombineerd met de status-quo, geïntroduceerd anti-Sheng Sheng lade om problemen te voorkomen. Anti-lekkage lade en platform is om lekkage van chemische vloeistoffen te voorkomen, dus Sheng afvoerbak kan ook worden genoemd anti-spill-lade, lekvrije lade, spill-proof lade, bedieningspaneel enzovoort.

SYSBEL Poly Spill Pallet en Poly Spill Decks zijn de elites in kunststof palletproducten en zijn specifiek ontworpen voor moderne vaten en chemische vaten die worden gebruikt in de productie-, opslag-, logistieke en transportindustrie en andere olie- en chemicaliëncontainers.

Leakage platform hoogte dan de gemiddelde spill pallet laag, minder verbruiksgoederen, kan economische Sheng spill pallet worden genoemd. Een groot deel van de functionaliteit is vergelijkbaar met een vloedspill-pallet.

Lekkage, morsen en morsen van deze containers kunnen worden voorkomen door deze vaten of containers met olie, chemicaliën en gevaarlijke chemicaliën op een bekend lekvrij platform te plaatsen (ook bekend als morsbestendig platform, lekvrij platform) enzovoort.

SPP101(2).jpg

title1


SPP102H-(40)1500.jpg

Title2


SPP102(3).jpg

TITLE3

belangrijkste kenmerk:

1. Gemaakt met 100% polyethyleen, met goede UV, roest, corrosie en de meeste chemische weerstand.

2.Oversized zinkput houdt 2-drums (55Gal / 200L per vat) om lekkage te behouden in geval van lekkage of breuk, en houdt de opslagruimte schoon en veilig.

3. Verwijderbare, gemakkelijk te monteren en anti-slip roosters kunnen worden opgetild voor snelle toegang tot onderhoud, reiniging en decontaminatie.

4. Twee vorkheftruckinvoeren maken eenvoudige verplaatsing mogelijk.

5.Voldoening en overschrijding van SPCC-voorschriften in EPA 40 CFR 264.175 en 40 CFR 112.7.