Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL-veiligheidskast - FM goedgekeurd

Nov 22, 2017

FM-goedkeuring


Vier dat SYSBEL het goedkeuringscertificaat krijgt van verschillende capaciteiten van stalen veiligheidskabels uitgegeven door FM Approvals! Opslagbeveiliging is van groot belang!

Een van de belangrijkste oorzaken van branden is onjuiste opslag en hantering van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën. Vuur zal alles vernietigen wat je meedogenloos hebt. Het zal natuurlijk grote schade aan het eigendomsverlies en beveiligingsrisico's voor werknemers veroorzaken en ook leiden tot dure sociale kosten, tijdskosten ...

Veiligheidskasten van het merk SYSBEL krijgen een goedkeuringscertificaat van FM Approvals. Het vertegenwoordigt niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar productveiligheid, maar staat ook voor het kwaliteitsniveau van het FM-gecertificeerde product "beste product gecertificeerd volgens de hoogste normen". We hopen dat de veiligheidskasten van het merk SYSBEL, die voldoen aan de strengste tests, de meest betrouwbare bescherming bieden voor uw opslag- en eigendommenbeveiliging.

FM-goedkeuringen Inleiding FM is Factory Mutuals afgekort schriftelijk, genaamd: Associated Factory Mutual Fire Insurance Companies. FM werd opgericht in de 18e eeuw, is een van de grootste industriële en commerciële verzekeringsmaatschappijen ter wereld, haar klanten in 132 landen over de hele wereld. Het heeft in totaal meer dan 100.000 wereldwijde verzekeringsprogramma's. Zijn opdracht om het vastgoed te verbeteren om het risico te beperken, is marktleider in de wereldwijde vastgoedverzekering en risicobeheer, verliespreventie engineering, met toonaangevende acceptatiecapaciteit en verzekering dekking. FM committeert aan het werken met klanten het verminderen van de

het risico van een bedreiging van hun eigendom door het onderzoek van de meest geavanceerde preventie van eigendomsverlies van FM, technieken in technische risicobeheerexpertise en uitgebreide verzekeringsproducten, om de betrouwbaarheid van de klantactiviteiten te handhaven. Veel van de wereldwijd bekende fabrikanten en commerciële klanten worden dus klanten van FM Global en kiezen er ook voor om de FM-goedgekeurde producten te gebruiken om hun bezittingen te beschermen.

FM Global biedt wereldwijde diensten voor industriële certificering en commerciële certificering van producten en testen aan via FM-goedkeuringen. Herkend en gerespecteerd over de hele wereld, garandeert de certificering van FM-goedkeuringen klanten een product of service die objectief is getest en voldoet aan de hoogste nationale en internationale normen.

FM-goedkeuringen zijn geaccrediteerd door de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration (OSHA) als een Nationally Recognized Testing Laboratory (NRTL). FM-goedkeuringen worden ook erkend door het American National Standards Institute (ANSI) als een standaard ontwikkelingsorganisatie (SDO). Daarnaast is FM Approvals geaccrediteerd door de International Accreditation Service (IAS).

Producten met een FM-goedkeuringscertificeringsmerk betekent dat het product is getest en voldoet aan specifieke nationale en / of internationale normen en FM-goedkeuringsnormen, zodat ze in aanmerking komen voor lancering in een specifieke regio of wereldwijde marketing. Naast het certificatiemerk voor Diamond FM-goedkeuringen van dit product, convergeert het ook het FM-idee "Producten in engineering en wetenschappelijk gebaseerd", en de nadruk op het FM-principe "beste product gecertificeerd volgens de hoogste normen", sinds FM meer dan een eeuw heeft gevonden. Dankzij de betrouwbare prestaties van FM-goedgekeurde producten kan het risico van de activa van de klant worden beperkt; en betekent ook dat klanten het product kunnen gebruiken om aan de lokale normen te voldoen: Op basis van de Chinese markt heeft FM een wederzijdse erkenningsovereenkomst getekend met vier Testing-organisaties: Tianjin Fire Research Institute van het ministerie van Openbare Veiligheid, de nationale brand vaste brandblussystemen en gebouw componenten testcentrum, Nanyang Instituut van explosieveilige elektrische, instrumentatie en elektrificatie Shanghai Institute. Aangezien FM-goedkeuringen in de meeste gevallen hoger en strenger zijn dan lokale vereisten, betekent de erkende FM-producten dat China erkend wordt

QQ截图20171122105135.jpg