Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL veiligheid kabinet herinnert u: Hoger de temperatuur, hoe sterker het veiligheidsbewustzijn van brand

Mar 28, 2017

Het is gemeld door Tencent sport, vanmorgen (28 maart), district in hongkou, Shanghai hongkou voetbalstadion plotseling barstte in vlammen. de grote brand met golvende rook in de scène, het gebied dat al gebrand is meer en meer groot, en er zijn enkele druppels van de lucht. Nu de brand is nog steeds in de strijd tegen. Volgens het voorlopig oordeel van de politie, klimhal van het vuur binnen het voetbalveld decoreren bouw procedures, gedetailleerde redenen wordt nog verder onderzocht.

Als het weer warmer en warmer wordt, incidentie van brand wordt hoger en hoger, een heleboel werk bouwplaatsen moeten verhogen de veiligheidsuitrusting van vuur (nooduitrusting kasten enz.) met inbegrip van de preventie van brand opslag veiligheidsuitrusting zoals brand veiligheidskast, apparatuur na de brand blussen plotseling optreden.

Veiligheid-opslag is een effectieve manier om te voorkomen dat het brandrisico, SYSBEL chemische wandmeubelen met kleurbeheer en label beheer kunt u identificeren, te beheren en te onderscheiden van de gevaarlijke chemische stoffen. SYSBEL chemische kabinet voor ontvlambare vloeistoffen voor lage en middelhoge vlampunt brandbare vloeistoffen, SYSBEL brandwerende verf kast voor de opslag van verf, olie en andere hoge vlampunt brandbare vloeistoffen, polyethyleen zure bijtende kabinet opbergkast voor opslag van bijtende vloeistoffen, SYSBEL gevaarlijke bewaarruimten voor het opslaan van giftige chemicaliën, SYSBEL laboratorium veiligheid kasten voor de opslag van pesticiden, ontsmettingsmiddelen en andere chemicaliën.

SYSBEL ontwikkeld kasten chemische opslag goedkeuringsformulier krijgen door goedkeuring van de FM, het onderdrukken van niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar veiligheid van de producten, maar ook staat voor de FM gecertificeerde producten kwaliteitsniveau "best product gecertificeerd door de hoogste standars"