Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL neemt met succes deel aan A + A tijdens 17-20 oktober 2017 in Duitsland

Oct 20, 2017

Tentoonstellingsnaam: A + A 2017

Onze naam: Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.

Tijd: 17 - 20 oktober

Locatie: J26-4

Hotline: + 86-400-894-8808

A + A begint in 1954 met een geschiedenis van meer dan 60 jaar en is de grootste handelsbeurs in de veiligheidsindustrie. Het wordt om het jaar gehouden in Dusseldorf. Het beroep en de volledigheid van de beurs trekt veel leveranciers en kopers over de hele wereld.

chemical storage cabinets suppliers
chemical storage cabinets manufacturers
chemical storage cabinets factory


chemical storage cabinets wholesale
chemical storage cabinets for sale
chemical storage cabinets price

Wij zijn de enige die de Safety Containment Systems (SCS), Spill Prevention, Containment & Control (SPCC) en Eye Wash Systems (EWS) in de exhition heeft laten zien. We hebben de volgende producten getoond:
Opbergkasten voor veiligheid, opslagkasten voor chemicaliën, opslag van brandbare vloeistoffen, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen, veiligheidskasten in laboratoria, opvang van gemorste vloeistoffen, secundaire opslag, opvangpakketten voor morsen, morsbesturingssets, oogwasstation, veiligheidsdouche, oogwasoplossing, Emengercy draagbare oogwasstation enzovoorts.

chemical storage cabinets china
chemical storage cabinets manufacturers in china
cheap chemical storage cabinets

SYSBEL® (Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.) is een merk verkoopbeheerbedrijf dat zich altijd richt op milieubescherming en veiligheid en gezondheid van werknemers. Het SYSBEL®-team zet zich in voor het onderzoeken en produceren van 's werelds leidende veiligheidsopslagkasten, het voorkomen van morsen, opvangborden voor het opvangen van olievaatjes, Emengercy draagbare oogwasstations, veiligheidsoogwasstations.