Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL neemt met succes deel aan CHINAFIREXPO tijdens 8-10 mei 2017 In China (TianJin)

Apr 18, 2017


China (TianJin) Internationale technologiebeurs voor brandbeveiligingstechniek (CHINAFIREEXPO), opgericht in 2010, is al zeven keer met succes bekroond. de vorige tentoonstelling heeft vele exposanten van over de hele wereld aangetrokken, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland, Frankrijk en andere 12 landen en regio's, meer dan 270 bekende ondernemingen.

Als een professionele fabrikant van opslagkasten voor chemicaliën, morsbestrijdingspallets, oliegecontroleerbare oogspoelstations, hebben SYSBEL veel veiligheidsproducten, waaronder gasflessenopslagkasten, morscontainerpallet, corrosieve substantie, opbergkast, veiligheidskasten, chemisch opslagkasten, opslag van brandbare vloeistoffen, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire opslag, opvangpakketten voor morsen, morsbesturingssets, oogspoelstation, veiligheidsdouche, oogspoeloplossing, draagbare emengercy oogspoelstation en zo op.

Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.

组合 图 .jpg

1.jpg