Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL woont met succes FERROFORMA bij tijdens 6-8 juni 2017 in Spanje

Jun 13, 2017

De FERROFORMA internationale beurs voor hardware, doe-het-zelfartikelen en industriële benodigdheden vond plaats op het beurscentrum van Bilbao op 6 en 8 juni 2017. Het evenement is de toonaangevende hardwarebeurs in Spanje en een van de referenties in Europa en heeft als zodanig fabrikanten en distributeurs van alle over de hele wereld met een unieke kans om zakelijke contacten te leggen.

In tegenstelling tot eerdere edities, heeft FERROFORMA 2017 de laatste drie dagen om exposanten en bezoekers in staat te stellen hun tijd op het evenement te optimaliseren. Het is opnieuw onderverdeeld in sectoren, met slotenmakerij, bevestigingen, hand- en draagbaar elektrisch gereedschap, houtbewerkingsmachines, industrieel onderhoud, industriële benodigdheden enerzijds en anderzijds decoratie, verlichting, hardware & huishoudartikelen, tuinieren, huishoudtextiel en badkamerproducten, onder anderen.

De internationale kopersdelegaties, afkomstig uit landen zoals Algerije, Argentinië, Colombia, Zuid-Korea, de VS, Frankrijk, Iran, de Verenigde Arabische Emiraten, Marokko, Mexico, Nigeria, Peru en Portugal, woonden de tentoonstelling bij.

Als een professionele fabrikant van opslagkasten voor chemicaliën, morsbestrijdingspallets, oliegecontroleerbare oogspoelstations, hebben SYSBEL veel veiligheidsproducten, waaronder gasflessenopslagkasten, morscontainerpallet, corrosieve substantie, opbergkast, veiligheidskasten, chemisch opslagkasten, opslag van brandbare vloeistoffen, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire opslag, opvangpakketten voor morsen, morsbesturingssets, oogspoelstation, veiligheidsdouche, oogspoeloplossing, draagbare emengercy oogspoelstation en zo op.

Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.

2.jpg11.jpg