Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL woont de veiligheid in actie aan tijdens 5-6 september 2017 in Melbourne

Sep 07, 2017

Tentoonstellingsnaam: Veiligheid in actie Melbourne

Onze naam: Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.

Tijd: 5 - 6 september

Locatie: G6

Adres: Melbourne Exhibition Centre, baaien 14-16

Hotline: + 86-400-894-8808
Safety in Action is het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsevenement in Australië dat zich inzet voor de veiligheid, de beveiliging en het welzijn van de Australische beroepsbevolking. Neem deel aan drie speciale veiligheidszones, netwerk met meer dan 120 exposanten, leer van experts uit de industrie tijdens seminars en workshops over gratis veiligheid, haal de nieuwste innovatieve producten en diensten binnen en word betrokken bij de interactieve mogelijkheden die de Show te bieden heeft. Een must voor elke OH & S-professional. Aanwezigheid is gratis voor bonafide vakbezoekers.

SYSBEL® (Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.) is een merk verkoopbeheerbedrijf dat zich altijd richt op milieubescherming en veiligheid en gezondheid van werknemers. Het SYSBEL®-team zet zich in voor het onderzoeken en produceren van 's werelds toonaangevende veiligheidsproducten, waaronder de Safety Containment Systems (SCS), Spill Prevention, Containment & Control (SPCC) en Eye Wash Systems (EWS).


We hebben momenteel distributeurs in China en de rest van de wereld geautoriseerd. We werken nauw samen met regionale partners door de globalisering van de lay-out en zetten SYSBEL hoogwaardige producten op de markt en bieden beveiligingsoplossingen voor eindklanten.


We hebben de volgende producten getoond:

Opbergkasten voor veiligheid, opslagkasten voor chemicaliën, opslag van brandbare vloeistoffen, kasten voor gevaarlijke opslag, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire containment, opvangpakketten voor morsen, morsbesturingssets, oogwasstation, veiligheidsdouche, oogwasoplossing, Emengercy Portable Eye Wash Station enzovoort.


We hopen samen te kunnen werken met de meeste dealers en gelijkgestemde vrienden en samen te werken aan een betere bedrijfsstructuur.