Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL neemt met succes deel aan de 94e China International Occupational Safety & Health Goods Expo

Apr 10, 2017

SYSBEL neemt met succes deel aan de 94e China International Occupational Safety & Health Goods.

Als een professionele fabrikant van opslagkasten voor chemicaliën, morsbestrijdingspallets met olie, draagbare emengercy oogspoelstation, SYSBEL enkele nieuwe producten promoten in de tentoonstelling, onder meer gasflessenopslagkasten, morscontainerpallet, opslagkast voor corrosieve stoffen, veiligheidskasten, opslagkasten voor chemische stoffen, opslag van brandbare vloeistoffen, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire opslag, opvangpakketten voor morsen, morsbesturingssets, oogwasstation, veiligheidsdouche, oogwasoplossing, draagbare oogreinigingsstation emengercy en spoedig.

we duwen een activiteit uit met de naam "buy one get one free" en er zijn veel mensen naar toe gekomen en een onderzoek voor meer informatie. Deze activiteit duurt tot medio mei, welkom om contact op te nemen met de regionale verkoopmanager via e-mail of bel4008-94 -8808 rechtstreeks.
Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.
We hopen samen te kunnen werken met de meeste dealers en gelijkgestemde vrienden.


合影 .jpg


安全 柜 组图 .jpg