Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL zal A + A tijdens oktober 17-20, 2017 wonen In Duitsland

Mar 19, 2017

SYSBEL zal A + A tijdens oktober 17-20, 2017 wonen In DuitslandHet's werelds grootste en een van de belangrijkste professionele beveiliging-tentoonstelling

De tentoonstelling bestrijkt alle veiligheid en kwaliteit van producten, zware die mijn professionele activiteiten en de informatie wordt getoond in de tentoonstelling. Een + A tentoonstelling gesponsord door Dusseldorf tentoonstelling co., LTD., opgericht in 1954, gehouden om de twee jaar. De tentoonstelling is dat 's werelds grootste industriële veiligheidsproducten, professionele info, venster weergeven. De tentoonstelling sterk professionele handel effect is goed, genieten van een hoge reputatie in de wereld. Tentoonstelling focust voornamelijk op drie aspecten: persoonlijke veiligheid (belangrijkste hoogtepunt A + een traditionele onderwerpen, met inbegrip van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), overalls, veiligheid instrumenten en apparatuur), bezetting gezondheid (zoals reis-industrie, milieu, medische zorg, preventieve maatregelen, de structuur van de werk/bioengineering) en bedrijf veiligheid (met inbegrip van brandbestrijding, milieu bescherming/bedrijf richt zich op milieu-wetenschap, meting en test systeem).

Thema van de Conferentie van de hervorming van de sector veiligheid, zoals de verantwoordelijkheid van de nationale veiligheidsbeleid en de regelgeving industrie veiligheid veld aanpassing, verbetering van de arbeidsomstandigheden en bedrijf kwesties zoals gezondheidsstrategieën promotie. De bovenstaande activiteiten zal geschieden door de internationale arbeid organisatie (ILO) en de gezondheid op het werk en veiligheid (OSHA). Tijdens de tentoonstelling een reeks uitstekende planning vergaderingen en seminars en tentoonstelling gehouden in dezelfde periode, conferenties en seminars voor exposanten en bezoekers en dialoog tussen bedrijven om te bouwen van het ideale platform voor de uitwisseling van informatie, en voor de industrie toonaangevende ondernemingen en kleine en middelgrote of tussen een start-up zakelijke communicatie speelt de rol van een brug.


Opgericht in 2009, is SYSBEL® (Shanghai Sysbel industrie & Technology Co., Ltd.) gelegen in Shanghai City, Pudong Jinhai weg nr. 1000 Jinling 26 vloer 6 A bouwsteen. ons bedrijf is professioneel milieu bescherming & medewerker veiligheid en de gezondheid. Werken met een productie fabriek van 5000㎡and meer dan 120 staven. Als een eenmanszaak, met de geregistreerde aanvangskapitaal van 10million, binnen 9 jaar, is de SYSBEL met succes uitgegroeid tot een onderneming hoog en nieuwe technologie.

SYSBEL heeft is opgebouwd uit 6 afdelingen en een perfecte moderne enterprise managementsysteem met geoptimaliseerde resources, redelijke coördinatie en precieze arbeid divisie, vormen een zeer efficiënte bediende managementteam. Beschouwd als zowel een fabrikant en een handelsonderneming, heeft SYSBEL al altijd ertoe aan ontwikkeling, productie en marketing van de veiligheid Containment Systems (gcv), morsen preventie, insluiting & controle (SPCC) en Eye Wash Systems (EWS). Tot nu toe hebben we verschillende werelds toonaangevende veiligheid kasten die goed zowel in nationale en internationale markt verkopen. Onze afzetmarkt omvat helemaal over het land en strekt zich uit tot meer dan 100 landen en regio's, met inbegrip van Europa, Amerika, Azië, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Ondertussen, we bieden ook concurrerende oplossingen en service voor farmaceutische, cosmetische, voedsel- en chemische industrie.