Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL zal de 96ste China International Occupational Safety & Health Goods Expo bijwonen.

Mar 22, 2018

QQ截图20180322114120.png

Tentoonstellingsnaam: de 96ste China International Occupational Safety & Health Goods Expo.

Onze naam: Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.

Tijd: 11 - 13 april

Locatie: E4, DB-30

Adres: Shanghai New International Expo Center

Hotline: + 86-400-894-8808

SYSBEL® (Shanghai SYSBEL Industry & Technology Co., Ltd.) is een merk verkoopbeheerbedrijf dat zich altijd richt op milieubescherming en veiligheid en gezondheid van werknemers. Het SYSBEL®-team zet zich in voor het onderzoeken en produceren van 's werelds toonaangevende veiligheidsproducten, waaronder de Safety Containment Systems (SCS), Spill Prevention, Containment & Control (SPCC) en Eye Wash Systems (EWS).

We hebben momenteel distributeurs in China en de rest van de wereld geautoriseerd. We werken nauw samen met regionale partners door de globalisering van de lay-out en zetten SYSBEL hoogwaardige producten op de markt en bieden beveiligingsoplossingen voor eindklanten.

We zullen de volgende producten tonen:

Opbergkasten voor veiligheid, opslagkasten voor chemicaliën, opslag van brandbare vloeistoffen, kasten voor gevaarlijke opslag, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van lekkage, opvang van morsingen, secundaire opslag, opvangpakketten voor morsen, Spill control kits, oogwasstation, veiligheidsdouche, oogdouche oplossing, Emengercy Portable Eye Wash Station enzovoort.

We hopen samen te kunnen werken met de meeste dealers en gelijkgestemde vrienden en samen te werken aan een betere bedrijfsstructuur.