Huis > Nieuws > Inhoud

De Global University kiest voor laboratoriumapparatuur van SYSBEL

Dec 04, 2017

September 2016 "Shanghai Jiaotong University om het huidige laboratoriumproject op het inkoop- en installatieproject voor gevaarlijke goederen te verbeteren" (pakket één: organisch solventkastje (brandwerende kast) + cilinderkast) aanbesteding, SYSBEL als professionele productie en Onderzoek en ontwikkeling van brandveiligheid apparatuur bedrijf, is ook de eerste binnenlandse toegang tot de Verenigde Staten FM-certificering van ondernemingen, het succes van de Shanghai Jiaotong University laboratorium verbetering van het project succesvolle ondernemingen. En in juni 2017 afgerond voor het Shanghai Jiaotong University laboratoriumproject gevaarlijke veiligheidskasten en projectoverdracht van de cilinderkast. Shanghai Jiaotong University heeft het chemische veiligheidssysteem van de school gebouwd in de eerste plaats, Shanghai Jiaotong University hoop dat door middel van het project ter verbetering van het niveau van laboratoriumveiligheidsbeheer, en de oprichting van schoolveiligheidsbeheer van langetermijnmechanismen.

1-1FH110330I45.jpg

Naast de Shanghai Jiaotong University, hebben vele hogescholen en universiteiten in het hele land een verscheidenheid aan laboratoriumapparatuur besteld bij SYSBEL, ze toonden een sterke onderschrijving van het merk en de kwaliteit van tSYSBEL.

1.SYSBEL Lab Spill Containment-pallets

SYSBEL Lab Spill Containment-pallets bieden professionele oplossingen voor de accidentele lekkage in het laboratorium, op het werkstation om lekkage van stoffen te verzamelen bij chemisch gedragsexperiment en als een opslag voor secundaire containment. Modulaire dekcomponenten kunnen worden gemengd en op elkaar worden afgestemd om in de ruimte te passen. De producten voldoen aan de vereisten van EPA 40 CFR 264.175.

2.SYSBEL-veiligheidskasten

De veiligheidskasten van SYSBEL worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsmiddelenindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. Safety kabinet krijgt FM-certificaat, CE-certificaat; Akkoord met (OSHA) OSHA 29 CFR 1910.106 & (NFPA) NFPA CODE 30.

3.SYSBEL-oogwasstations

Shanghai SYSBEL, dat zich houdt aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van noodwashstations. Het aanbieden van u concurrerende prijs, van harte welkom om de kwaliteit en zeer effectieve producten te koop bij ons te kopen. SYSBEL-oogdouche voldoet aan de norm van ANSI Z358.1-2014 en is getest en goedgekeurd door CSA. (Canadian Standards Association). Als veiligheidsuitrusting voor noodgevallen kan de oogwasmachinereeks worden gebruikt voor het spoelen van de delen die zijn blootgesteld aan de bespatte chemicaliën en andere stoffen, zoals het lichaam, het gezicht of de ogen, om de schade veroorzaakt door chemische stoffen snel te verminderen.