Huis > Nieuws > Inhoud

Trolleyhandboek voor maatregelen bij accidenteel vrijkomen - SYSBEL

Apr 12, 2019
Wanneer er een olielekkage optreedt, wordt er een lekcarbag voor noodbehandeling naar de site geduwd, wat handig en snel is:
1. Ten eerste, bescherm jezelf. Draag chemisch bestendige handschoenen en een veiligheidsbril;
2. Ten tweede wordt aan de omtrek van de lekkende vloeistof de absorberende strook geworpen om de olielekkage of chemische omhulling te blokkeren om verdere verspreiding van verontreiniging naar de omgeving met grote oppervlakken te voorkomen;
3. Haal het absorberende katoenen vel eruit en plaats het op het oppervlak van het olieoppervlak of de chemische vloeistof die ingesloten is, en absorbeer de olie of chemicaliën snel door de adsorptiekracht van het absorberende katoenen vel;

4. Haal ten slotte de anti-chemische afvalzak tevoorschijn, reinig alle gebruikte absorberende katoenen vellen, adsorptiestrips, viskeuze vloeistof of vaste en andere onzuiverheden, en reinig ze in de anti-chemische vuilniszak, bind de zakmond en hand het over aan het professionele afval. Het objectverwerkingsbedrijf om mee om te gaan. De lekkende noodwagen kan opnieuw worden gebruikt nadat de behandeling is schoongemaakt.


Trolley Manual of Accidental Release Measures
Trolley Manual of Accidental Release Measures
Trolley Manual of Accidental Release Measures


Lekkage noodbehandeling kar set, mobiele chemische noodwagen wordt ook wel chemische spill nood doos, anti-chemische wagen, anti-overloop component, etc.
Het is vooral bedoeld voor snelle en effectieve noodproducten voor het morsen van chemicaliën bij noodsituaties en na lekken. De kar is verdeeld in twee lagen. De bovenste noodbox wordt geplaatst met een absorberende katoenen rol, die de chemicaliën kan absorberen die worden gereinigd en gelekt, en de onderste laag wordt geplaatst met absorberende katoenen vellen, katoenen lonten, enz.
Toepasselijke gebieden:

Geschikt voor het reinigen en voorkomen van eventuele lekkage van olie en chemicaliën, waaronder productie, transport, petrochemie, noodhulp op zee, haven, vuur, waterkracht, energie en vermogen, milieubescherming, chemische fabrieken, overal waar het nodig is om lekkende vloeistoffen zoals als olievelden en oliebases.
Uitermate geschikt voor gebruik in reddingsoperaties voor noodsituaties van mariene olie, haventerminals, scheepvaartschepen, milieu-schoonmaakbedrijven, laboratoria, scholen, water- en elektriciteitsafdelingen, gemeentelijke waterzuiveringsinstallaties, openbaar vervoer, autoreparaties, ziekenhuizen en andere medische instellingen, milieubeschermingsbureaus , enz.