Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is de rol van gascilinderkasten

Oct 12, 2018

Gasflessenkasten zijn metalen containers die worden gebruikt om de lokale uitlaatventilatie te verbeteren, om cilinders (gasflessen) te beschermen tegen brand buiten de kast en om omliggende voorwerpen te beschermen tegen interne branden.

Er zijn zuiveringssystemen, alarmen en ventilatieopeningen in de gasflessenkast, meestal een fles, twee flessen en drie flessen.

1. Beschrijving van de behuizing van de gascilinderkast: De buitenschaal is gemaakt van 1,0 mm hoogwaardige koudgewalste staalplaat in het CNC bewerkingscentrum, snijden, positioneren, ponsen, buigen en lassen. Na het beitsen en fosfateren wordt het epoxyharspoeder op hoge temperatuur versproeid en uitgehard. Hoge hechting, oppervlaktehardheid en corrosieweerstand, mooi uiterlijk, zijpanelen perforerende louvreopeningen.

2, gasfles kastdeur beschrijving: de kastdeur is dubbel open, geheel van staal. 1,0 mm hoge kwaliteit koudgewalste staalplaat (dubbele laag), verwijderbare verbinding met verwijderbare pad.

3, gasfles kast beschrijving van het proces: alle staalplaat lassen na epoxyhars poeder spuitpatroon, visueel vlak geen soldeerverbindingen. Ingebouwde cilinder armatuur.

4, gasfles kast scharnier: DTC scharnier, mooi uiterlijk, geen lawaai bij het openen en sluiten, het aantal keren meer dan 50.000, sterke anti-roest, weerstand tegen corrosie, het bereiken van de internationale hardware-industrie normen.