Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom SYSBEL?

Sep 25, 2017Veiligheidsopslag is een effectieve manier om brand te voorkomen. SySBEL chemische opslagkasten gebruiken kleurbeheer en labelbeheer om u te helpen bij het identificeren, beheren en differentiëren van gevaarlijke chemicaliën. SYSBEL chemische kast voor ontvlambare vloeistoffen voor ontvlambare vloeistoffen met laag en gemiddeld ontvlammingspunt, SYSBEL brandwerende verfkast voor de opslag van verf, olie en andere ontvlammingsvloeistoffen met een hoog ontvlammingspunt, Polyethyleen zuur corrosieve opslagkast voor opslag van corrosieve vloeistoffen, SYSBEL gevaarlijke opslagkasten voor het opslaan van giftige chemicaliën, SYSBEL laboratoriumveiligheidskasten voor de opslag van pesticiden, ontsmettingsmiddelen en andere chemicaliën.
SYSBEL ontwikkelde chemische opslagkasten krijgen een goedkeuringscertificaat door FM-goedkeuring, het onderdrukt niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar productveiligheid, maar staat ook voor de FM-gecertificeerde producten kwaliteitsniveau "beste product gecertificeerd door de hoogste standaren"

SYSBEL Safety Cabinet wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen, chemicaliën, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt veel gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen of laboratoria in universiteiten. De toepassingsindustrieën omvatten olie, gas, elektriciteit, Chemicaliën, Brandbestrijding, Automobiel, Laboratoria, Elektronica, Magazijn, Telecommunicatie, Marine, Cosmetica en voeding, etc.

SYSBEL gasopslagkasten zijn gemaakt van stevig 1,2 mm staal met een sterke poedercoating om gecomprimeerde gasflessen (40L) te besparen. Het systeem met gaslekdetector, automatisch alarm en ventilator, die een explosieveilige functie hebben, voorkomen effectief het risico van accidentele gaslekkage en bieden een betrouwbare oplossing voor de opslag van cilinders. Alle modellen voldoen aan de vereisten van OSHA 1910.101 en NFPA 58.

SYSBEL-oogdouche voldoet aan de norm van ANSI Z358.1-2014 en is getest en goedgekeurd door CSA. (Canadian Standards Association). Als veiligheidsuitrusting voor noodgevallen kan de oogwasmachinereeks worden gebruikt voor het doorspoelen van de delen die zijn blootgesteld aan de bespatte chemicaliën en andere stoffen, zoals het lichaam, het gezicht of de ogen, om de schade veroorzaakt door chemicaliën snel te verminderen, om een snelle primaire zelfhulp te bereiken en bespaar meer tijd voor verdere professionele behandeling. Draagbare oogwas voldoet aan de voorschriften van ANSI / ISEA voor oogspoelstations en douches. ANSI Z358.1-2014, draagbare oogspoeling neemt de wet van de zwaartekracht over om waterdruk te produceren en water te leveren tot twee mondstukken voor oogwassen.


Mors- en lekrisico's zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar op de werkplek.SYSBEL Spill Prevention, Containment & Control-series, helpen u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om effectief vloeistofspatten, morsen of vervuiling van vloeistoffen te voorkomen en te beheersen. gemorste vloeistoffen. We bieden ook meer producten voor spoedbehandeling, om problemen tijdig op te lossen en om gemakkelijk met ongelukken om te gaan. SYSBEL betalen Aandacht voor productgrondstofbeheer, productontwerp en -verwerking zijn verantwoordelijk voor een persoon, een speciale kwaliteitscontroleafdeling om de kwaliteit van afgewerkte producten te controleren. Winnen door kwaliteit, vooral meer aandacht besteden aan productdetails.
De poly spill pallet is eigenlijk een morsbestendige kunststof pallet met carter en vorkheftruckgroef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische vaten. Alle vloeistof die weglekt, zal eerder in de opvangbak dan in de grond terechtkomen. Met de steunhelling kunnen chemische vaten gemakkelijk en snel worden gehanteerd. Het krachtige en verwijderbare rooster is eenvoudig te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Vloeistof in de opvangbak kan via de lekgaten worden afgevoerd en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.