Zuur basiskast

De zuurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen corrosie, chemicaliën en water, dat duurzaam is met een lange levensduur en lange tijd kan worden gebruikt. Waarschuwingsetiketten op de deur om mensen eraan te herinneren voorzichtig te zijn, wat de veiligheid van werknemers kan beschermen. Geen magnetische deurstopper met het oog op een uitstekende corrosiebestendigheid.

Productdetails

Omschrijving

De zuurkast is speciaal ontworpen met een naadloze structuur om lekkage te voorkomen. Het is een soort opslagapparatuur die uitstekend kan presteren met de corrosiebestendigheid tegen de prevalentie van secundaire lekkage.

Kenmerken
- Het is ontworpen met dubbele hangsloten om het veilige beheer te garanderen.
- Met het ergonomische ontwerp kan de bovenkant van de kast worden gebruikt als een werktafel, waardoor deze praktisch is.
- Uitgerust met twee ventilatieopeningen aan beide zijden van de corrosieve kast.
- Waarschuwingsetiketten op de deur om mensen eraan te herinneren voorzichtig te zijn, wat de veiligheid van werknemers kan beschermen. Geen magnetische deurstopper voor uitstekende corrosiebestendigheid.
- De scharnierende deuren van de zuurkast zorgen ervoor dat de twee deuren gemakkelijk aan twee kanten kunnen worden geopend, wat best handig is om te gebruiken.

- De zuurkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen corrosie, chemicaliën en water, dat duurzaam is met een lange levensduur en lange tijd kan worden gebruikt.

- Het is praktisch en nuttig dat het op grote schaal wordt gebruikt in de industriële industrie, laboratorium, voedingsindustrie, energie-industrie en andere gebieden.

1.jpg

Specificatie

Capaciteit (Gal / L)

Deurtype

Dimensie
(H x B x D / cm)

Verpakkingsgrootte (H × B × D / cm)

Verstelbare planken

Spill Capacity (Gal / L)

Plellaadgewicht (Kgs.)

GW (Kon.)

Modelnr

4/15

Enkele deur

49x41x36

51x43x40

1

1,79 / 6,8

50

8.8

ACP80001

22/83

Twee deuren

89x91x55

91x93x58

4

3.17 / 12

50

35.5

ACP80002

Hot Tags: zuur basiskast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk