Chemische opslagkasten

Shanghai SYSBEL, fabrikanten van chemicaliënkasten, vasthouden aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van veiligheidsopslagkasten. Het aanbieden van u concurrerende prijs, van harte welkom om de kwaliteit en zeer effectieve producten te koop bij ons te kopen. Inperking van veiligheid ...

Productdetails

Shanghai SYSBEL, fabrikanten van chemicaliënkasten, vasthouden aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van veiligheidsopslagkasten. Het aanbieden van u concurrerende prijs, van harte welkom om de kwaliteit en zeer effectieve producten te koop bij ons te kopen.

Veiligheidsinsluitingssystemen

Een van de belangrijkste oorzaken van branden is onjuiste opslag en hantering van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën.SYSBEL Ontvlambare vloeistof Veiligheidskabinetten van chemicaliën, helpen u bij het opslaan, classificeren gevaarlijke chemicaliën, verminderen de risico's en zorgen voor persoonlijke en ecologische veiligheid.

Chemische opslagkasten

- Branden vernietigen ogenblikkelijk alles wat je meedogenloos hebt, wat leidt tot grote verliezen, materiële schade en andere gevolgen.

- Wat helpt om brandgevaren te voorkomen en beheersen?

- Veilige opslag is een eenvoudige maatregel om risico's te vermijden. Classificatie van chemicaliën en indelingsmanagement is belangrijk.

- SYSBEL biedt hoogwaardige brandbare vloeistofveiligheidskasten die u helpen gevaarlijke chemicaliën veilig op te slaan en brandgevaar te verminderen.

Safety Storage Cabinets Manufactures

Chemical Storage Cabinet heeft belangrijke functies

1. Bewaar chemicaliën veilig en verminder brandrisico's

2.Zorg ervoor dat er hulp is bij het optreden van branden

3. Maak gevaarlijke chemicaliën herkenbaarder, ordelijk opgeslagen en correct opgeslagen (isolatie, gescheiden of vrijstaande opslag)

4.Vergelijk met FM-goedkeuringsstandaard voor opslagkasten (ontvlambare en brandbare vloeistoffen) klasse 6050, OSHA 29 CER 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration, NFPA CODE30 van American National Fire Protection Association en Hazardous Chemicals Control Ordinance of State Bureau of Safe Productie Supervisie en administratie, dus voor een veilige opslag van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën

5. Verbetering van de beschikbaarheid van chemicaliën op de werkplek

6. Verhoog de brandveiligheid door middel van een deurvergrendelingssysteem en een brandvrije en explosieveilige ontluchting


safety cabinet suppliers
safety cabinet supplierssafety cabinet factorysafety cabinet china
Verstelbare planken: verstelbaar tussen elke vloer van 6,5 cm die de ruimte volledig kan benutten SYSTEX Driepuntskoppeling: maak slot veiliger; Flush paddle-handgreep biedt eenvoudige bediening en bespaart ruimte Brandwerende ventilatiegat: aan beide zijden van de kast, een aan de bovenkant en de andere aan de onderkant
safety cabinet manufacturers in chinasafety cabinet manufacturerssafety cabinet suppliers
Veiligheidssluitingen in overeenstemming met verordening betreffende de controle op gevaarlijke stoffen (versie 1 december 2011) De driepunts kogels: antistatische ontwerpstructuur FMApproved antistatisch apparaat: geleidergrip combineert de apparatuur met de kast om de statische elektriciteit naar aarde te geleiden, om zo een brandongeval te voorkomen

Soorten chemische veiligheidsopslagkasten

Bij het opslaan van chemicaliën worden kleuren en labels over het algemeen gebruikt voor het identificeren van verschillende chemicaliën, dus als brand zich voordoet, kunnen brandweerlieden gemakkelijk gevaarlijke chemicaliën identificeren.

Geel

Rood

Blauw

Ontvlambare kasten

Meer informatie >>

Brandbare kasten
Meer informatie >>

Corrosieve kasten
Meer informatie >>

Gele veiligheidskast voor het opslaan van ontvlambare vloeistoffen (lage en gemiddelde vlampuntvloeistof1, vlampunt <37,8> Rode veiligheidskast voor het opslaan van schilderijen, olie en andere ontvlambare vloeistoffen (hoge vlampuntsquid2, vlampunt ≥37,8 ℃) Blauwe veiligheidskast voor het opslaan van bijtende vloeistoffen3
Flammable Cabinets 05.jpg 06.jpgWit

Groen


Toxische kasten
Meer informatie >>

Pesticidenkasten
Meer informatie >>

Polyethyleen bijtende kasten
Meer informatie >>

Witte chemische opslagkasten voor het opslaan van giftige chemicaliën Groene chemicaliënkasten voor het bewaren van insecticiden, pesticiden, desinfectoren en andere chemicaliën Polyethyleen Corrosieve kast voor het opslaan van sterk polyethyleen
07.jpg 08.jpg 09.jpg

Hoe chemische opslagkasten kiezen?

- Kies chemicaliënkasten volgens de soorten en volumes
Controleer of de containers zijn zoals hieronder: veiligheidsbussen, vette vaten van minder dan 55Gal, klein volume coatingcontainers, 4L-flessen, aerosolcontainers of kleinere flessen. Alle opslagcontainers moeten luchtdicht zijn.
- Bevestig het volume van benodigde chemicaliënopslagkasten
Kies kasten volgens uw benodigde volume. Grotere kasten bieden meer opslagruimte. SYSBEL Safety Cabinets hebben 11 verschillende volumes, namelijk 4Gal, 12Gal, 22Gal, 30Gal, 45Gal, 54Gal, 55Gal, 60Gal, 90Gal, 110Gal en 120Gal. U kunt het beste type kiezen op basis van opslagruimte en volume.
- Zorg voor de serviceomgeving van chemische opslagkasten
Zorg ervoor dat chemische opslagkasten worden gebruikt op een horizontale interface en vrij van vuur, droog en geventileerd. Kies types op basis van behoeften, zoals consolekasten, desktopkasten of kasten voor ventilatiekappen in het laboratorium (SYSBEL 10Gal Safety Cabinet). Ook kunt u op de vraag naar lekkagepreventie baseren om een ​​geschikte PVC-bak te installeren.

- Conform de chemische eigenschappen van de te installeren chemicaliën

Kleurbeheer + 5 Labelbeheer = 5Identificeerbaarheid

Kleurbeheer en labelbeheer helpt u bij het identificeren, beheren en onderscheiden van verschillende gevaarlijke chemicaliën in het opslagproces. Volgens de Material Safety Data Sheets (MSDS) van chemicaliën die gepland zijn om te worden opgeslagen, kunt u hun chemische eigenschappen en opslagvereisten bepalen , kies overeenkomstige categorieën van veiligheidsopslagkasten in kleuren- en etiketbeheersysteem, classificeer en rangschik chemicaliën, om het risico van branden, gasreactie en explosie door incompatibele chemische opslag te voorkomen.

safety cabinet suppliers

safety cabinet suppliers

In overeenstemming met de Amerikaanse industriële traditie:

Voldoen aan OSHA 29 CFR1910.106 - ONTVLAMBAAR

EN BRANDBARE VLOEISTOFFEN

Gekwalificeerde leverancier voor toonaangevende bedrijven

SYSBEL Chemical Storage Cabinet wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen, chemicaliën, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt veel gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen of laboratoria in universiteiten. De toepassingsindustrieën omvatten olie, gas, elektriciteit , Chemicaliën, Brandbestrijding, Automobiel, Laboratoria, Elektronica, Magazijn, Telecommunicatie, Marine, Cosmetica en voeding, etc.


c1.jpgc2.jpgc3.jpgc4.jpgC5.jpg
c6.jpgc7.jpgc8.jpgc9.jpgc10.jpg

De chemische opslagkasten van SYSBEL, opslagruimte voor ontvlambare vloeistoffen, veiligheidskasten, kasten voor gevaarlijke opslag, veiligheidskasten voor laboratoria voldoen strikt aan verwante normen, zoals OSHA 29 CFR 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration en NFPA CODE30 van American National Fire Protection Association . SYSBEL hecht veel belang aan het beheer van de productkwaliteit. Na strenge producttesten krijgen de producten EU-CE-certificering en FM-goedkeuring, enz. SYSBEL, dat op innovatieve oplossingen is gebaseerd, behoudt altijd de leidende positie in de branche en biedt kwaliteitsproducten en -services voor de bedrijven om de veiligheid op het werk te waarborgen, te verminderen brandrisico's en verhoging van de productiviteit.


toepassingen


chemische opslagkasten

een lab


Chemische veiligheidskast voor ontvlambare vloeistoffen

een ziekenhuis


Vuurvaste opslagkast met brandbare verf

een metro


brandbare veiligheidskast

een bedrijf voor precisie-instrumenten


chemische kast

een laboratorium


opslagruimte voor brandbare vloeistoffen

een laboratorium


Hot Tags: chemische opslagkasten, fabrikanten, leveranciers, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk