Explosieveilige koelkast

Explosieveilige koelkast wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare, explosieve, gemakkelijk te verdampen, corrosie en andere chemische reagentia, laboratoriumreagentia en ga zo maar door.

Productdetails

Product gebruik:

Explosieveilige koelkast wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare, explosieve, gemakkelijk te verdampen, corrosie en andere chemische reagentia, laboratoriumreagentia en ga zo maar door. Van toepassing op hogescholen en universiteiten, laboratoria, onderzoeksinstituten en andere experimentele locaties.


Productvoordelen:

360 ° Explosiebestendig ATEX II Klasse C EU-certificering

Permanente antistatische voering, deurbekleding, explosieveilige ventilator, 360 ° explosiebestendige doos, professioneler en veiliger.


Brede variabele temperatuur constante temperatuurregeling

3-16 ° C groot bereik van temperatuur regelbaar ontwerp, intelligent temperatuurregelsysteem, het temperatuurverschil van de doos ≤ 3 ° C, temperatuuruniformiteit.


Met één klik query Handige inspectie

De temperatuurgegevens kunnen worden opgeslagen en de geschiedenis van hoge en lage temperaturen kan met één klik worden opgevraagd. De laboratoriuminspectie is handiger.


Ontwerp met dubbele vergrendeling Meervoudig foutalarm

De deurbehuizing wordt geleverd met een verborgen slot en kan worden uitgerust met een hangslot. Het heeft ook een verscheidenheid aan alarmfuncties, zoals hoge en lage temperaturen, deuropening en lampen voor sensorstoringen, die veiliger zijn.


Waterstofkoeling bespaart de helft van het vermogen

Met het HC-koolwaterstofkoelsysteem verdubbelde hetzelfde monstervolume de koelingsefficiëntie en bespaarde de helft van het vermogen.


Gehumaniseerd ontwerp:

Schotten van gehard glas met een gewicht van meer dan 40 kg, voor eenvoudige opslag van reagensflessen van verschillende grootte


Ultrastille ventilator uitgerust met ruisonderdrukkingstechnologie, het totale geluidsniveau is minder dan 40 minuten, de labomgeving is rustiger


Lichtdichte, isolerende schuimdeur met zelfsluitende functie met kleine hoek


Hot Tags: explosieveilige koelkast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like