Gascilinder opslagkast

SYSBEL is producent en leverancier van gascilinderopslagkasten in China, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van gascilinderkasten.

Productdetails

SYSBEL is producent en leverancier van gascilinderopslagkasten in China, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van gascilinderkasten.

Gascilinderkast heeft CE ontvangen.


SYSBEL gasopslagkasten zijn gemaakt van stevig 1,2 mm staal met een sterke poedercoating om gecomprimeerde gasflessen (40L) te besparen. Het systeem met gaslekdetector, automatisch alarm en ventilator, die een explosieveilige functie hebben, voorkomen effectief het risico van accidentele gaslekkage en bieden een betrouwbare oplossing voor de opslag van cilinders. Alle modellen voldoen aan de vereisten van OSHA 1910.101 en NFPA 58.

4.jpg

Types:

1.jpg


Omschrijving

1. Gemaakt van duurzaam 1,2 mm gegalvaniseerd staal met een sterke poederlakverf voor een uitstekende corrosiebestendigheid.

2. Uitgerust met explosieveilige ramen op de deur, waardoor het gemakkelijk te observeren.

3. Doorlaatopeningen aan de zijkant zorgen voor goede ventilatie.

4.2-punts handmatige vergrendeling met sleutelslot voorkomt ongeoorloofde toegang.

5. Aangenomen stationaire ketting om cilinders verticaal te houden.

6. Stevig, opvouwbaar pedaal aan de onderkant helpt gemakkelijk laden en lossen.

7. Brandbaar gasdetectiesysteem heeft certificering met ExdⅡ CT6 en IP65.

8. Het alarmapparaat zal zaklantaarn en zoemer worden geactiveerd zodra het systeem gaslekkage detecteert.

9. Twee luchtuitlaatsystemen zijn optioneel. Eén rust uit met ventilator en lekkage wordt extern verdreven om de gasconcentratie binnenin te verminderen. De andere biedt een poort voor het aansluiten van het hoofduitlaatsysteem en de kast.


Toepassing:

Onze opslagcabines voor gasflessen worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.

Hot Tags: gasflessenopslagkast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like