Gevaarlijke opslagkasten

Het is praktisch dat het niet alleen de ontvlambare brandstoffen en chemicaliën kan opslaan, maar ook werknemers kan beschermen, het brandrisico kan verminderen en de werkefficiëntie kan verbeteren, zodat u de benodigde producten onmiddellijk kunt vinden. Gemaakt van hoogwaardig staal, heeft het een sterk en sterk frame dat ervoor kan zorgen dat het lang meegaat zodat het steeds opnieuw kan worden gebruikt. Met de weerstand tegen corrosie, vuur en chemicaliën is het draaglijk.

Productdetails

Omschrijving

- Gevaarlijke opbergkasten zijn de speciale apparatuur die is ontworpen voor het opslaan van gevaarlijke stoffen. Het is gespecialiseerd in het niet opnemen van waardevolle vloeroppervlakte dat het is ontworpen om bovenop een handmatige 30- en 45-gallon (114- en 170-L) te monteren.

- Het is praktisch dat het niet alleen de brandbare brandstoffen en chemicaliën kan opslaan, maar ook werknemers kan beschermen, het brandrisico kan verminderen en de werkefficiëntie kan verbeteren, zodat u de benodigde producten onmiddellijk kunt vinden.

-Gemaakt van eersteklas staal, heeft het een sterk en sterk frame dat ervoor kan zorgen dat het lang meegaat zodat het steeds opnieuw kan worden gebruikt. Met de weerstand tegen corrosie, vuur en chemicaliën is het draaglijk.

-Het is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige bediening en de uitstekende prestaties. Het zichtbare waarschuwingslabel is op de deur aangebracht om te vertellen dat het gevaarlijk is en je moet voorzichtig zijn.

- Gevaarlijke opbergkasten zijn milieuvriendelijk en kunnen de natuur en het menselijk lichaam beschermen met zijn superieure kwaliteit. Het is zo handig dat het een goede keuze is voor labortory, chemische industrie enzovoort.

Piggyback brandbare opbergkast
Piggyback brandbaar veiligheidskabinet
Piggyback brandbare opbergkast


Meelopende anti-brandkastbrandbare opslagkastanti brand kabinet
Hot Tags: gevaarlijke opslagkasten, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like