Justrite zuurkast

Justrite acid-kast wordt voornamelijk gebruikt om de chemische producten op te slaan die het in staat is om maximale bescherming voor opslag van de veiligheid te bieden om ze in goede staat te houden. Ontworpen met de scharnierende deuren die het de twee deuren kan openen, is het handig om te gebruiken met een comfortabele gebruikservaring. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken door de weerstand tegen corrosie en chemicaliën.

Productdetails

Omschrijving

- Justrite acid-kast wordt voornamelijk gebruikt om de chemische producten op te slaan die het in staat is om maximale veiligheidsbescherming te bieden om ze in goede staat te houden.

- Waarschuwingslabels op de deur, die beschikbaar zijn om te zorgen voor een veilig en beveiligd chemisch opslagbeheer.

- Met de wetenschappelijke en ergonomische, kan de bovenkant van de kast fungeren als de werktafel.En het is ontworpen met een klein formaat en lichtgewicht die handig is om te verplaatsen en te dragen.

- Ontworpen met de scharnierende deuren die het de twee deuren kan openen, is het handig om te gebruiken met een comfortabele gebruikservaring. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken door de weerstand tegen corrosie en chemicaliën.

- Gemaakt van hoogwaardige materialen, de justrite zuurkast heeft een sterke constructie en een hoge sterkte die in staat is om de stabiele werking met hoge kwaliteit te waarborgen.

- En het is delicaat met het eenvoudige ontwerp en het uitstekende vakmanschap. Bovendien is het duurzaam met een langere levensduur, wat een kosteneffectieve keuze is voor industriële toepassingen.

1.jpg

Parameter

Capaciteit (Gal / L)

Dimensie
(H x B x D / cm)

Verstelbare planken

Spill Capacity (Gal / L)

Plellaadgewicht (Kgs.)

GW (Kon.)

Modelnr

4/15

49x41x36

1

1,79 / 6,8

50

8.8

ACP80001

22/83

89x91x55

4

3.17 / 12

50

35.5

ACP80002

Hot Tags: justrite acid cabinet, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like