Piggyback brandbaar veiligheidskabinet

Piggyback Ontvlambaar veiligheidskabinet Zorgt voor een veilige opslag van brandbare stoffen zonder waardevolle vloeroppervlakte in beslag te nemen. Ontworpen om op de 30- en 45-gallon (114- en 170-L) te monteren, handleiding. Ze kunnen ook onafhankelijk worden gebruikt als een tafelmodel of gestapeld om extra opslag te bieden.

Productdetails

Piggyback Ontvlambaar veiligheidskabinet Zorgt voor een veilige opslag van brandbare stoffen zonder waardevolle vloeroppervlakte in beslag te nemen. Ontworpen om op de 30- en 45-gallon (114- en 170-L) te monteren, handleiding. Ze kunnen ook onafhankelijk worden gebruikt als een tafelmodel of gestapeld om extra opslag te bieden. Verander het in een wandmontagekast met het bestellen van een muurhanger. Deze kasten hebben alle geweldige functies en voordelen van onze klassieke kasten, zoals hieronder beschreven.

Meelift brandbaar opbergkast
Piggyback brandbaar veiligheidskabinet
Piggyback brandbare opbergkast

Bescherm werknemers, verminder brandrisico's en verbeter de productiviteit door brandbare brandstoffen en chemicaliën op te slaan in veiligheidskabinetten die aan de normen voldoen. Ontworpen om te voldoen aan de OSHA- en NFPA-normen, zijn de SYSBEL-kasten vervaardigd van stevig 18-gauge (1,2 mm) dik dubbelwandig, gelast staal met 1-1 / 2 "(38 mm) isolerende luchtruimte voor brandwerendheid. Krachtig, gemakkelijk en veilig voor maximale bescherming bij brand. Faalveilig sluitmechanisme zorgt ervoor dat het driepunts vergrendelingssysteem van roestvrij staal elke keer werkt.

Meelopende anti-brandkastbrandbare opslagkastanti brand kabinet


Voor extra veiligheid zijn de waarschuwingslabels van Haz-Alert â„¢ zeer goed zichtbaar bij brand of bij stroomuitval wanneer deze met een zaklamp wordt verlicht. Kasten hebben ook dubbele ventilatieopeningen met vlamdoversHot Tags: veiligheidskast met brandweer, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk