PP dampkap

PP-dampkappen worden veel gebruikt in industrieën zoals chemische technologie, medicijnen, auto's, staalfabrieken, universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

Productdetails

PP dampkap

Producteigenschappen

Porseleinen witte PP-plaat, fris en aangenaam, mooi en elegant; met weerstand tegen zuur, alkali en corrosieweerstand; verminderen milieuvervuiling en handhaven gebruiker gezondheid.

Toepassing

Van toepassing op alle soorten laboratoria met een hoge reinheid, zoals: laboratoria voor sporenmetaal, geneesmiddelenlaboratoria, biologische laboratoria en halfgeleiderlaboratoria. PP-dampkappen worden veel gebruikt in industrieën zoals chemische technologie, medicijnen, auto's, staalfabrieken, universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

PP-zuurkast

1. algemeen materiaal

Lichaam:

8 mm zuur en alkalibestendig PP-materiaal, aan elkaar gelast met dezelfde kleur van dezelfde elektrode. Uitstekende weerstand tegen zuur en alkali, uitstekende weersbestendigheid;

De boven- en onderkasten hebben een verborgen in elkaar grijpende structuur. Bij het transport zijn ze geïntegreerd, waardoor de transportveiligheid toeneemt. Tijdens het laden en lossen, kan worden gescheiden zonder de verpakking te openen, en de efficiëntie kan worden verbeterd terwijl de producten worden beschermd.

Op en neer split type, kaststructuur en proces worden geanalyseerd door FEA om de beste mechanische eigenschappen te verzekeren.

De linker- en rechterkolommen van de bovenkast en het voorhoofdpaneel zijn uitgerust met een progressieve omleidingsstructuur van 45 ° om bederf door gasverspilling te voorkomen.

De onderkast heeft een doorgaande plint, die de bediening van het personeel vergemakkelijkt. Wanneer de rij is geplaatst, is er geen kolom (door middel van type) in het midden van de plint, wat het uiterlijk beïnvloedt en het schoonmaken en schoonmaken vergemakkelijkt.

De backplane verbetert het draagvermogen en de stabiliteit van de grond.

De donskast heeft een onderhoudsplaat en de onderhoudsplaat is gedecoreerd als een paneel.

Tafelblad: 8 mm zuur- en alkalibestendig PP-materiaal bekleed met "T-type structuur", hoge sterkte, zuur- en alkali-resistentie, slagvastheid, gemakkelijk te reinigen. (Tafelblad optioneel: fysico-chemische plaat, marmer, epoxyhars, keramiek en andere materialen)


2. Schuifdeur-systeem

Geleiderails: speciaal PVC-materiaal, lijncontactontwerp, minimale wrijvingsvermindering

Raamgreep: speciaal PVC-materiaal, ergonomisch ontwerp, mooi uiterlijk, gemakkelijk in gebruik.

Gewichtseenheid met draadkabelstructuur: geplaatst in het onderhoudsgat van de zijplaat voor toekomstige onderhoudswerkzaamheden;

Contragewicht van de synchrone wielconstructie: geplaatst op de achterkant van de backplane om de structuur te vereenvoudigen en de betrouwbaarheid te verbeteren; De synchrone schacht keurt pin-free spijker vierkante buisstructuur goed om te verzekeren de structuur stabiel en betrouwbaar is.

Verborgen schuifdeurophangsysteem, staalkabel of distributieriem verborgen in het spoor, waardoor het risico op corrosie door het uitlaatgas wordt verminderd, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Ramen: De linker- en rechterkant zijn onafhankelijk opgehangen om de veiligheidsproblemen te voorkomen die worden veroorzaakt door de val van de ophangkabel en de plotselinge daling van de schuifdeur. Het ontwerp van het synchrone ontwerp links en rechts zonder segmenten, het gevoel is licht en de hoogte van de schuifdeur kan vrij worden aangepast voor elke hoek van de eenvingerige plukdeur. Standaard 5 mm gehard glas, met goede sterkte en veiligheid.

Trekkoord: "PU-distributieriem" of "316L roestvrijstalen outsourcing PVC-draad".

3. elektronische apparaten:

Verlichting: Waterdicht, stofdicht, slagvast Drie kleuren, LED-buizen

Contactdoos: laboratoriumspecifieke anti-corrosie PP-corrosiewerende afdekplaat + multifunctionele wandcontactdoos met drie gaten

Verdeelkast: Homogene PP-behuizing * 1, Magneetschakelaar * 1, Thermorelais * 1, Stroomonderbreker * 1

Controller: Geïntegreerd bedieningspaneel met LCD-display, visuele controle van verschillende parameters, zodat u zich zorgen kunt maken over de werking, film van het IMD-type die het verfkader vormt, om te voorkomen dat defecten worden veroorzaakt door verfstripping tijdens transport of gebruik.

Andere accessoires:

Deurklink: zuur- en alkalibestendig PP-materiaal

Scharnierscharnier: zuur- en alkalibestendig PP-materiaal

Capuchon: zuur- en alkalibestendig PP-materiaal, standaard 250 MM luchtuitlaat (afmeting van de uitlaat kan worden aangepast aan de vereisten)

Omleidingsklem: zuur- en alkalibestendig PP-materiaal


Hot Tags: pp-zuurkast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk