PP medicijnkastje

Functies van het product en toepassing porselein wit PP plaat, fris en aangenaam, mooie en genereuze; met bestand tegen zuren, alkali en corrosie weerstand; bestand tegen zuren, logen en weerstand tegen corrosie; milieuvervuiling en handhaven van de gezondheid van de gebruiker; verstelbare plank...

Productdetails

Functies van het product en toepassing

Porseleinen witte PP plaat, fris en aangenaam, mooie en genereuze; met bestand tegen zuren, alkali en corrosie weerstand; bestand tegen zuren, logen en weerstand tegen corrosie; milieuvervuiling en handhaven van de gezondheid van de gebruiker; verstelbare plank vergemakkelijkt reiniging, is vooral geschikt voor het plaatsen van hoge concentratie zuur-alkalisch oplossingen in het laboratorium en heeft superieure corrosieweerstand. Het is geschikt voor alle soorten hoge zuiverheid laboratoria, zoals trace metalen laboratoria, drug laboratoria, biologische laboratoria en halfgeleider laboratoria. Het wordt wijd gebruikt in de chemische-, medische-, automotive-, staal-molens, universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstituten.

PP medicine cabinet

PP medicijnkastje


reagent cabine

reagens cabine


Producthandleiding

1. algemene materiaal

Kabinet lichaam: 8mm porselein wit PP (polypropyleen) blad, gelast met de zelfde kleur van de dezelfde elektrode. Uitstekende weerstand voor zuren en alkali en uitstekende weersbestendigheid.


Verstelbare plank: 8mm magnetische witte PP plaat, omgeven door een verticale rand, de hele zijkant van de verticale lassen molding, geen uitval stukken samen. Het totale ontwerp is een activiteitstype, die willekeurig geselecteerd en in een geschikt compartiment te vrij combineren de ruimten in elke verdieping geplaatst kan worden. Shelives kunnen worden geplaatst zowel positieve als negatieve, geplaatst in de tegenovergestelde richting, en een zekere mate van lekkage-preventie effect kan worden verkregen op de verticale randen.

 

2. de deur en venster systeem

Handvat: Het is gemaakt van PP-materiaal door spuitgieten. Goede corrosieweerstand, prachtige vormgeving en een verscheidenheid van kleuren.

Scharnier: Gemaakt van PP-materiaal via spuitgieten, goede corrosieweerstand, prachtige vormgeving en een verscheidenheid van kleuren.

Windows: Gemaakt van 4mm gehard glas, verbetert het de extreme koude thermische prestaties door 2 tot 3 keer in vergelijking met gewone glazen, verhoogt de sterkte van 3 tot 5 keer en sterk verbetert de veiligheid.

 

3. Overige accessoires

Brace aan te passen: het kabinet lichaam is uitgerust met 4 brace als standaard aan te passen, en het kan goed gepositioneerd worden zelfs als de grond niet plat genoeg.

Hot Tags: PP medicijnkastje met leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk