Veiligheidskasten

SYSBEL Safety Storage Cabinets helpen u bij het correct opslaan, classificeren van gevaarlijke chemicaliën, verminderen van risico's en zorgen voor persoonlijke en ecologische veiligheid.

Productdetails

Veiligheidskasten

Een van de belangrijkste oorzaken van branden is onjuiste opslag en hantering van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën. SYSBEL Safety Storage Cabinets helpen u bij het opslaan, classificeren van gevaarlijke chemicaliën, verminderen van risico's en zorgen voor persoonlijke en ecologische veiligheid.


Kenmerken

- Branden vernietigen ogenblikkelijk alles wat je meedogenloos hebt, wat leidt tot grote verliezen, materiële schade en andere gevolgen.

- Wat helpt om brandgevaren te voorkomen en beheersen?

- Veilige opslag is een eenvoudige maatregel om risico's te vermijden. Classificatie van chemicaliën en indelingsmanagement is belangrijk.

- SYSBEL biedt hoogwaardige veiligheidskasten, die u helpen gevaarlijke chemicaliën veilig op te slaan en brandgevaar te verminderen.

Veiligheidskast heeft belangrijke functies

1. Bewaar chemicaliën veilig en verminder brandrisico's

2.Zorg ervoor dat er hulp is bij het optreden van branden

3. Maak gevaarlijke chemicaliën herkenbaarder, ordelijk opgeslagen en correct opgeslagen (isolatie, gescheiden of vrijstaande opslag)

4.Vergelijk met FM-goedkeuringsstandaard voor opslagkasten (ontvlambare en brandbare vloeistoffen) klasse 6050, OSHA 29 CER 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration, NFPA CODE30 van American National Fire Protection Association en Hazardous Chemicals Control Ordinance of State Bureau of Safe Productie Supervisie en administratie, dus voor een veilige opslag van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën

5. Verbetering van de beschikbaarheid van chemicaliën op de werkplek

6. Verhoog de brandveiligheid door middel van een deurvergrendelingssysteem en een brandvrije en explosieveilige ontluchting


Bij het opslaan van chemicaliën worden in het algemeen kleuren en labels gebruikt voor het identificeren van verschillende chemicaliën, dus als brand zich voordoet, kunnen brandweerlieden gemakkelijk gevaarlijke chemicaliën identificeren.


Soorten chemische veiligheidsopslagkasten

Geel

Rood

Blauw

Ontvlambare kasten

Meer informatie >>

Brandbare kasten
Meer informatie >>

Corrosieve kasten
Meer informatie >>

Gele veiligheidskast voor het opslaan van ontvlambare vloeistoffen (lage en gemiddelde vlampuntvloeistof1, vlampunt <37,8> Rode veiligheidskast voor het opslaan van schilderijen, olie en andere ontvlambare vloeistoffen (hoge vlampuntsquid2, vlampunt ≥37,8 ℃) Blauwe veiligheidskast voor het opslaan van bijtende vloeistoffen3Wit

Groen


Toxische kasten
Meer informatie >>

Pesticidenkasten
Meer informatie >>

Polyethyleen bijtende kasten
Meer informatie >>

Witte veiligheidskast voor het opslaan van giftige chemicaliën Green Safety Cabinet voor het opslaan van insecticiden, pesticiden, desinfectoren en andere chemicaliën Polyethyleen Corrosieve kast voor het opslaan van sterk polyethyleen
07.jpg08.jpg09.jpg


Gekwalificeerde leverancier voor toonaangevende bedrijven

c1.jpgc2.jpgc3.jpgc4.jpgC5.jpg
c6.jpgc7.jpgc8.jpgc9.jpgc10.jpg

De chemische opslagkasten van SYSBEL, opslagruimte voor ontvlambare vloeistoffen, veiligheidskasten, kasten voor gevaarlijke opslag, veiligheidskasten voor laboratoria voldoen strikt aan verwante normen, zoals OSHA 29 CFR 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration en NFPA CODE30 van American National Fire Protection Association . SYSBEL hecht veel belang aan het beheer van de productkwaliteit. Na strikte producttests behalen de producten EU-CE-certificering en FM-goedkeuring, enz. SYSBEL, vertrouwend op innovatieve oplossingen, behoudt altijd de leidende positie in de branche en biedt kwaliteitsproducten en -services voor bedrijven om de veiligheid op het werk te waarborgen, te verminderen brandrisico's en verhoging van de productiviteit.


toepassingen

een lab


een ziekenhuis


een metro


een bedrijf voor precisie-instrumenten


een laboratorium


een laboratorium


Hot Tags: veiligheidsopslagkasten, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk