SYSBEL Opslag van ontvlambare vloeistoffen

Shanghai SYSBEL, fabrikanten van ontvlambare vloeistof opslag, vasthouden aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van ontvlambare vloeibare opslag. Het aanbieden van u concurrerende prijs, van harte welkom om de kwaliteit en zeer effectieve producten te koop bij ons te kopen. Opslag van ontvlambare vloeistoffen ...

Productdetails

SYSBEL Opslag van ontvlambare vloeistoffen

- Branden vernietigen ogenblikkelijk alles wat je meedogenloos hebt, wat leidt tot grote verliezen, materiële schade en andere gevolgen.

- Wat helpt om brandgevaren te voorkomen en beheersen?

- Veilige opslag is een eenvoudige maatregel om risico's te vermijden. Classificatie van chemicaliën en indelingsmanagement is belangrijk.

- SYSBEL biedt hoogwaardige opslagplaatsen voor brandbare vloeistoffen, die u helpen gevaarlijke chemicaliën veilig op te slaan en brandgevaar te verminderen.

SYSBEL Ontvlambare vloeistof Opslag heeft belangrijke functies

1. Bewaar chemicaliën veilig en verminder brandrisico's

2.Zorg ervoor dat er hulp is bij het optreden van branden

3. Maak gevaarlijke chemicaliën herkenbaarder, ordelijk opgeslagen en correct opgeslagen (isolatie, gescheiden of vrijstaande opslag)

4.Vergelijk met FM-goedkeuringsstandaard voor opslagkasten (ontvlambare en brandbare vloeistoffen) klasse 6050, OSHA 29 CER 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration, NFPA CODE30 van American National Fire Protection Association en Hazardous Chemicals Control Ordinance of State Bureau of Safe Productie Supervisie en administratie, dus voor een veilige opslag van ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën

5. Verbetering van de beschikbaarheid van chemicaliën op de werkplek

6. Verhoog de brandveiligheid door middel van een deurvergrendelingssysteem en een brandvrije en explosieveilige ontluchting


Verstelbare planken: verstelbaar tussen elke vloer van 6,5 cm die de ruimte volledig kan benutten SYSTEX Driepuntskoppeling: maak slot veiliger; Flush paddle-handgreep biedt eenvoudige bediening en bespaart ruimte Brandwerende ventilatiegat: aan beide zijden van de kast, een aan de bovenkant en de andere aan de onderkant
Veiligheidssluitingen in overeenstemming met verordening betreffende de controle op gevaarlijke stoffen (versie 1 december 2011) De driepunts kogels: antistatische ontwerpstructuur FMApproved antistatisch apparaat: geleidergrip combineert de apparatuur met de kast om de statische elektriciteit naar aarde te geleiden, om zo een brandongeval te voorkomen

Typen opslag van ontvlambare vloeistoffen

Bij het opslaan van chemicaliën worden kleuren en labels over het algemeen gebruikt voor het identificeren van verschillende chemicaliën, dus als branden optreden, is het voor brandweerlieden gemakkelijk om gevaarlijke chemicaliën op te sporen in de SYSBEL-opslaglocatie voor ontvlambare vloeistoffen.

- Kies opslagruimte voor ontvlambare vloeistoffen op basis van het type en de volumes
Controleer of de containers zijn zoals hieronder: veiligheidsbussen, vette vaten van minder dan 55Gal, klein volume coatingcontainers, 4L-flessen, aerosolcontainers of kleinere flessen. Alle opslagcontainers moeten luchtdicht zijn.
- Bevestig het volume van de benodigde opslag van brandbare vloeistoffen
Kies kasten volgens uw benodigde volume. Grotere kasten bieden meer opslagruimte. SYSBEL Safety Cabinets hebben 11 verschillende volumes, namelijk 4Gal, 12Gal, 22Gal, 30Gal, 45Gal, 54Gal, 55Gal, 60Gal, 90Gal, 110Gal en 120Gal. U kunt het beste type kiezen op basis van opslagruimte en volume.
- Zorg voor de serviceomgeving van opslag van ontvlambare vloeistoffen
Zorg ervoor dat kasten worden gebruikt op een horizontale interface en vrij van vuur, droog en geventileerd. Kies types op basis van behoeften, zoals consolekasten, desktopkasten of kasten voor ventilatiekappen in het laboratorium (SYSBEL 10Gal Safety Cabinet). Ook kunt u op de vraag naar lekkagepreventie baseren om een geschikte PVC-bak te installeren.

- Conform de chemische eigenschappen van de te installeren chemicaliën

Kleurbeheer + 5 Labelbeheer = 5Identificeerbaarheid

Kleurbeheer en labelbeheer helpt u bij het identificeren, beheren en onderscheiden van verschillende gevaarlijke chemicaliën in het opslagproces. Volgens de Material Safety Data Sheets (MSDS) van chemicaliën die gepland zijn om te worden opgeslagen, kunt u hun chemische eigenschappen en opslagvereisten bepalen , kies overeenkomstige categorieën van veiligheidsopslagkasten in kleuren- en etiketbeheersysteem, classificeer en rangschik chemicaliën, om het risico van branden, gasreactie en explosie door incompatibele chemische opslag te voorkomen.

Hoe kies je opslagruimte voor ontvlambare vloeistoffen?

In overeenstemming met de Amerikaanse industriële traditie:

Voldoen aan OSHA 29 CFR1910.106 - ONTVLAMBAAR

EN BRANDBARE VLOEISTOFFEN

Gekwalificeerde leverancier voor toonaangevende bedrijven

SYSBEL brandbare opslagkast wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen, chemicaliën, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt veel gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen of laboratoria in universiteiten. De toepassingsindustrieën omvatten olie, gas, elektriciteit , Chemicaliën, Brandbestrijding, Automobiel, Laboratoria, Elektronica, Magazijn, Telecommunicatie, Marine, Cosmetica en voeding, etc.


toepassingen

een labeen metro

Hot Tags: sysbel ontvlambare vloeistofopslag, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk