SYSBEL veiligheidsblikken

Shanghai SYSBEL biedt sysbel-veiligheidsblikken te koop tegen de meest concurrerende prijs. Met hoge kwaliteit, goede prestaties en een lange levensduur, moeten deze producten van professionals uw beste keuze zijn.

Productdetails

SYSBEL-veiligheidsblikken zijn de standaard veiligheidsuitlaten met één uitloop die het meest worden gebruikt voor het gemakkelijk vervoeren, doseren en opslaan van maximaal 19 liter ontvlambare vloeistoffen. Het basisdoel van een veiligheidsblik is de beheersing van ontvlambare dampen om het risico op brand te verminderen en zowel personeel als voorzieningen te beschermen.

-Vaste en afgeronde draaghandgreep in combinatie met klem om het deksel te openen zonder secundaire verbindingen, voor meer gemak bij het dragen en gebruiken

-Lead-Free Technology, gemaakt van 24 gauge gegalvaniseerd staal

-Het ontwerp van de versterkingssteunschacht en het centrosymmetrische ribbenontwerp van de bodem helpen de inwendige kracht van het blik in balans te houden

-Positieve drukontlastingsdop, lekdicht, ontlucht damp automatisch tussen 0,2 en 0,35 bar (3 en 5 psig) om scheuren (of ontploffing in geval van brand) te voorkomen, veerbelast, het sluit automatisch na het vullen of gieten

-Gebakken op een loodvrije epoxyverflaag, waardoor de effecten van corrosie en vochtigheid worden geminimaliseerd

-Seamless ontwerp voor combinatie van de bovenkant en de body van de bus

-Gele buikband met waarschuwings- en duidelijke inhoudsidentificatie voor extra veiligheid

-Meet OSHA 29 CFR 1910.106, 1925.152 en NFPA Code 30

-Verkrijgbaar in 2.5 en 5 Gallon Maten, geen lasnaad naadOnderdeel nr.

Kleur

Capaciteit (Gal / l)

Can Dimensions
Outer Dia. x H (cm)

Ship Wt.
(Kg)

Standaard

SCAN001R

Rood

2.5 / 9.5

29x26

1.60

OSHA 29 CFR 1910.106, 1925.152; NFPA-code 30

SCAN001Y

Geel

2.5 / 9.5

29x26

1.60

SCAN002R

Rood

5/19

29x40

2.15

SCAN002Y

Geel

5/19

29x40

2.15

Gebruikershandleiding

1) SYSBEL Type I Veiligheid Blikken zijn ontworpen voor de veilige opslag en uitgifte van ontvlambare en brandbare vloeistoffen. De veiligheidsblikken zijn niet geschikt om te worden gebruikt als containers voor het commerciële vervoer van ontvlambare vloeistoffen, tenzij aangegeven als DOT / UN goedgekeurd.

2) SYSBEL veiligheid Blikken zijn gemaakt van 24 gauge gegalvaniseerd staal en gebakken op loodvrije epoxyverf.

3) Raadpleeg uw leveranciers van vloeistoffen en hun veiligheidsinformatieblad om ervoor te zorgen dat deze ontvlambare of brandbare vloeistoffen compatibel zijn met gegalvaniseerd staal voordat u veiligheidsblikjes gebruikt.

4) Bij het vullen van een veiligheidsblik van een ander vat of het gieten van een veiligheidsblik in een ander vat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat personeel en beide containers hetzelfde statische potentieel hebben om ontlading door de staat te voorkomen. Je kunt ze alle drie samen aanraken voordat je de containers opent om dit te realiseren. SYSBEL beveelt het gebruik van verbindingsdraden of aardedraden aan waar mogelijk, om de operatie veilig te houden.

5De schermen in de giettuiten van Safety Cans zijn Flash Arresters; het speelt een cruciale rol om te voorkomen dat de flitser terugkeert in de Safety Can. Het is afneembaar voor reiniging; vervang hem altijd voordat je het blik gebruikt. Flitsafleider is afneembaar voor reiniging; vervang hem altijd voordat je het blik gebruikt. Onjuiste vervanging van een flash-afleider kan mogelijk leiden tot het binnendringen van een flitsbrand en explosie van de spuitbus.

6) Het ontvlambare symbool staat op de gele buikband van het blikje om het gevaar van de inhoud van de veiligheidsblikken aan te geven. De veiligheidsblikken moeten worden bewaard en gebruikt in goed geventileerde ruimtes.

8) De volgende waarschuwing moet worden aangehouden:

LICHT ONTVLAMBAAR

DAMPEN KUNNEN EXPLODEREN

CONTAINER DIE NIET WORDT GEBRUIKT VOOR HET TRANSPORTEREN VAN ONTVLAMBARE VLOEISTOFFEN

SCHADELIJK OF FATAAL BIJ INSLIKKEN

Bij inslikken niet laten braken, onmiddellijk een arts waarschuwen.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Vermijd langdurige ademhaling van dampen.

Niet opslaan in voertuig of leefruimte.

Opbergen en gebruiken in een goed geventileerde ruimte.

Dampen kunnen worden ontstoken door een vonk of een andere bron op een meter afstand.

Verwijderd houden van vuur, waakvlammen, kachels, verwarmingstoestellen, elektromotoren en andere ontstekingsbronnen.

Houd de container gesloten.

QQ 截图 20171211135002.jpg

Samenvatting en aanvulling van OSHA-standaard

1. Type I Rode Matallic veiligheidsblikken voor ontvlambare stoffen

Type I veiligheidsblikjes Eén opening om te vullen en in grotere ontvangende vaten te gieten. Het zijn de typische, single-tuit veiligheidsblikjes die op grote schaal worden gebruikt voor de overdracht, opslag en distributie van ontvlambare of brandbare vloeistoffen in capaciteiten van 1 pint (0,5 l) tot 5 gallon (19 l); de capaciteit van safety can kan niet groter zijn dan 5 gallons. SYSBEL vervaardigt Type I blikjes met gegalvaniseerde stalen lichamen in twee maten, waaronder 2,5 Gal (9,5 l) en 5 Gal (19 l).

Type I Safety Cans zijn voornamelijk ontworpen voor het vullen van containers met grote opneemopeningen, zoals spoel- of reinigingstanks. Ze kunnen echter ook worden uitgerust met accessoire trechtervoorzieningen voor het vullen van containers met een kleinere opening, speciaal voor het monteren van loodvrije brandstoftanks.

2. Kleur

Wanneer u met ontvlambare of brandbare vloeistoffen werkt, kan het gebruik van de verkeerde vloeistof leiden tot schade aan apparatuur of zelfs tot een mogelijke ramp. Het gebruik van kleur in uw opslagmethoden helpt bij het identificeren, organiseren en scheiden van vloeistoffen om ongelukken te voorkomen.

OSHA vereist ontvlambare stoffen met een vlampunt lager dan 80 ° F (27 ° C) in een rode bus met gele band. Typische industrieconventie is rood = benzine, geel = diesel, blauw = kerosine en groen = olie.

3. Vuurbeheersing

Vuurbesturing wordt gerealiseerd door Vlamafleider, Zelfsluitend deksel

De vuurdriehoek toont de drie basiselementen die tegelijkertijd aanwezig moeten zijn om een brand te ondersteunen. Deze elementen zijn de "benen" van een vuurdriehoek. Een veiligheidsblik is ontworpen om specifiek een of meer van de elementen te elimineren die nodig zijn voor het starten van een brand: warmte (of ontstekingsbron), zuurstof en brandstof.

Hot Tags: sysbel veiligheidsbussen, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like