De brandveiligheidskast van EN-norm

De door SYSBEL toegepaste brandveilige opbergkast SE 830450 heeft deze keer de strengste brandwerendheidstest op de site van het Duitse TÜV Rheinland-testbureau doorstaan. In de meest rigoureuze brandwerendheidstest, na 30 minuten van verbranding op hoge temperatuur (842 ° C) in de oven, de maximale temperatuur van 15 realtime bewakingspunten in de SYSBEL-brand veiligheidsopslagkast is veel lager dan de standaardvereiste van 180 ℃. En voldoen aan en voldoen aan de EU-normen EN 14470-1: 2004 normen en testvereisten.

Productdetails

Onlangs heeft de TÜV Rheinland Group, de toonaangevende internationale inspectie-, test- en certificeringsorganisatie van derden, Shanghai uitgegevenSYSBELIndustrie&versterker; Technology Co., Ltd. zijn Europese norm EN 14470-1: 2004 (Type 30) certificaat van brandveilige opslagkastSE 830450in China.
De brandveilige opbergkastSE 830450aangebracht doorSYSBELheeft deze keer de strengste brandwerendheidstest op de site van het Duitse TÜV Rheinland testbureau doorstaan. In de meest rigoureuze brandwerendheidstest, na 30 minuten verbranding op hoge temperatuur (842 ° C) in de oven, de maximale temperatuur van 15 realtime meetpunten in deSYSBELbrandveilige opbergkast is veel lager dan de standaardvereiste van 180 ℃. En voldoen aan en voldoen aan de EU-normen EN 14470-1: 2004 normen en testvereisten.

捕获


Producteigenschappen:

1. De kast is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal. Het oppervlak van de kast is elektrostatisch met oranje besproeid?streepvormpoeder, dat gemakkelijk te reinigen, krasbestendig, slagvast en duurzaam is. Meerlagig vuurvast gipsplaatisolatie wordt gebruikt in het kastcompartiment om het doel van brandpreventie te bereiken.
2. Bij normaal gebruik kan de halfautomatische deur handmatig worden geopend of gesloten; als er brand uitbreekt, bereikt de temperatuur 1 2 2 ° F(50 ° C), werkt het ingebouwde zekeringaansluitingssysteem en wordt de te openen deur automatisch gesloten om de opslag vanitems in de kast. De kastdeur heeft een dempschroef om de grootte van de deurkracht van de schakelaar aan te passen.
3. De keerplaat van ventilatiegaten sluit automatisch bij 158 ° F (70 ° C) in een brandomgeving. Het ventilatiesysteem kanaangesloten op een uitlaatpijp of een circulerend luchtfilter.
4. Wanneer er brand ontstaat, zullen de speciale hittegevoelige materialen in de deurverbindingen en alle verbindingen automatisch uitzetten envul de openingen om ervoor te zorgen dat de binnenkant van de kast wordt afgesloten.
5. Elke deur heeft een apart cilindrisch slot om ongeoorloofd gebruik effectief te voorkomen. De deur is voorzien van een reflecterende waarschuwinglabels in meerdere talen. Bij brand of stroomuitval valt het onder de zaklamp erg op.
6. De afneembare bodemlekgroef is aan de drie zijden voorzien van een geleideplaat, die samen met degeperforeerde inzetstukken om de vloeistof die uit de plank stroomt effectief op te vangen. De container wordt op de geperforeerde inzetstukken geplaatstvermijd doordrenkt te worden in de lekkende groef onderaan.
7. Het is geconfigureerd 3 standaard verstelbare stalen laminaten, met een instelbare afstand van 32 mm voor elke interval, de belastingcapaciteit van het laminaat is 75 KG. De opdraaihoogte van het laminaat is 30 mm, wat het kleine bakje verhindertper ongeluk afglijden.
8. De onderkant van de kast is voorzien van verstelbare stelvoeten, die de kast zelfs op oneffen oppervlakken kunnen balanceren.
9. Het is uitgerust met een elektrostatische aardingsgeleidende poort om de aansluiting van statische aardingsgeleiders te vergemakkelijken.
10. De veiligheidskast voldoet aan EN 14470-1 en voldoet aan de NFPA 30 - en OSHA-voorschriften, waaronder SE 830450geslaagd voor TÜV-onafhankelijke brandtest en behaalde TUV-certificering.

Toepassing:
Fabrieken, onderzoeksinstellingen, bedrijfsworkshops, enz.


Hot Tags: de brandveilige opbergkast van en standaard, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk