Zwaar-duurzame Absorberende Matten, Heavy-Duty Absorbent Rug

De absorberende matten zijn gemaakt van polyester vezel en met uitstekende eigenschappen en unieke ambachten. De absorberende matten zijn stickup en stevig, niveau, maar niet krullend. Het kan voorkomen dat de pijn van glad en struikelen effectief. Hoge sterkte en duurzaam De absorberende matten zijn zo duurzaam dat ze kunnen staan...

Productdetails

De absorberende matten zijn gemaakt van polyester vezel en met uitstekende eigenschappen en unieke ambachten. De absorberende matten zijn stickup en stevig, niveau, maar niet krullend. Het kan voorkomen dat de pijn van glad en struikelen effectief.

Hoge sterkte en duurzaam

De absorberende matten zijn zo duurzaam dat ze kunnen staan zware gereedschap auto's, heftrucks rijden herhaaldelijk.

Sterk absorptievermogen

Met een uitstekende absorptiecapaciteit en snelheid kunnen de absorberende matten de olieafval, koelvloeistof en oplosmiddel zoals water snel absorberen en vergrendelen.

Lekkagebestendig

De unieke anti-overlooplaag kan vloeistoflekkage voorkomen, de vloeistof vergrendelen en de overloop vermijden om secundaire vervuiling te veroorzaken en de grond droog en veilig te houden.

Eenvoudig te gebruiken

De absorberende mat kan op enigerlei wijze worden gesneden en gemakkelijk te veranderen en op te tillen, niet gemakkelijk om resterende lijm achter te laten. Het kan de grond volledig beschermen en de reinigingstijd verkorten.

De toepassing van producten

De absorberende mat kan worden geplaatst op de werkplaats, lab grond, tafelblad, baan, opslagkast of andere apparatuur geplaatst gebied en ga zo maar door. Het is duurzaam en kan water, olie en andere chemische vloeistof absorberen die goed is om verspilde vloeistof te absorberen, glad te voorkomen en de grond te beschermen.


Hot Tags: zwaar-duurzame absorberende matten, zwaar absorberend tapijt, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like