Poly Spill Pallet (4 Drum)

Modulaire PE-spilletafel De PE-spill-pallet geproduceerd door SYSBEL is HDPE-spuitgegoten met precisievormen en daarom robuust en betrouwbaar. De PE-pallet kan lekken van de meeste chemicaliën, waaronder zuren, logen en andere sterk bijtende stoffen, voorkomen, waardoor deze beter geschikt is voor ...

Productdetails

Modulaire PE-opvangpallet

Het door SYSBEL geproduceerde PE-morspallet is HDPE-spuitgegoten met precisie-mallen en daarom robuust en betrouwbaar. De PE-pallet kan lekken van de meeste chemicaliën voorkomen, waaronder zuren, basen en andere sterk corrosieve stoffen, waardoor deze meer geschikt is voor het opslaan van olievaten, vaten met chemicaliën en andere containers.

De PE-pallets voldoen aan de relevante normen van EPA en elk land. Ze dragen bij tot de bescherming van het milieu bij normaal gebruik door het risico van watermilieu en bodemverontreiniging volledig te verminderen.

Door het versterkte structuurontwerp goed te keuren, wordt het morsendek gekenmerkt met hoog draagvermogen, hoge veiligheid en hoge stabiliteit. De pallet beperkt nauwkeurig de roosters aan de omtrek, waardoor gemakkelijke installatie, verwijdering en reiniging van de roosters wordt vergemakkelijkt. Ondertussen zijn de roosters voor PE-pallets zeer robuust en corrosiebestendig en hebben ze oppervlakteruwing ondergaan om oppervlaktewrijving effectief te verbeteren, waardoor een stabiele opslag van trommels wordt gewaarborgd. Bovendien kunnen gaten in de roosters effectief mogelijke onopzettelijke spatten van gevaarlijke chemicaliën tijdens het vullen, subverpakken of opslag effectief voorkomen.

De pallet heeft vorkzakken van 550 mm en 650 mm breed in de lengte om de bediening door de klant te vergemakkelijken. Met stapelingsbeperkingen aan vier zijden kunnen meerdere pallets nauwkeurig worden gestapeld en verpakt voor transport, wat niet alleen de overdracht met een vorkheftruck vergemakkelijkt, maar ook ruimte- en transportkosten zo veel mogelijk bespaart.

Er is ruimte gereserveerd voor de afvoeropening op de pallet, waar gaten kunnen worden gemaakt en de afvoerklep kan worden geïnstalleerd volgens de lokale wetgeving, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om te gebruiken.

Poly Spill Pallet (4 Drum)

Poly Spill Pallet (4 Drum)


PE-opvangpallet

PE-opvangpallet


Producteigenschappen:

1. Voldoe aan de vereisten van EPA, SPCC en NPDES normen en voorschriften.

2. De HDPE spuitgieten PE spill pallet, gekenmerkt met hoge sterkte, betrouwbaarheid, draagvermogen, veiligheid en stabiliteit, is geschikt voor de opslag van verschillende containers.

3. Omdat PE corrosiebestendig is, kan het worden gebruikt voor het opslaan van olievaten en containers voor het opslaan van chemicaliën, batterijen en andere gevaarlijke stoffen en om mogelijke door chemische lekkage veroorzaakte gevaren te voorkomen.

4. Het naadloze structuurontwerp elimineert lekkage en kan volledige lekkage van 70 GAL-vloeistof aanpassen.

5. Het is gemakkelijk te installeren, te verwijderen en schoon te maken.

6. Er zijn vorkzakken aan de onderkant om transport te vergemakkelijken.


Modulaire PE-spattendekken

Artikel

Capaciteit (Gal / L)

Materiaal

Kleur

Draagvermogen laden (kg)

Algemene afmetingen (LxBxH / cm)

Verpakkingsgrootte (LxBxH / cm)

Configuratie

Model

Modulaire PE-spattendekken

70/265

PE

Geel / zwart

2000

132 x 131 x 30

132 x 131 x 30

Rooster * 1
Pallet * 1

SPP104-2


Preventie en beheersing van chemische morsingen

● De dikkere rand aan de zijkant en de centrale draagconstructie zijn zeer sterk, zodat deze volledig geladen olievaten, chemische vaten en andere opslagcontainers en apparatuur stevig kunnen dragen.

● Polyethyleen materiaal, anti-UV, anti-roest, anti-corrosie, geschikt voor de meeste chemicaliën.

● Oranje antisliproosters, het zal bij volledige belasting niet scheuren, en de roosters kunnen verwijderd worden, wat gemakkelijk is voor een snelle behandeling van gemorste vloeistof.

● De lade kan een vorkheftruck gebruiken, het platform kan spaken door te lekken naar sheng-werkstation.

● Help de vloer droog te houden om uitglijden en vallen te voorkomen.

● Alle sheng-lekbak en -platforms kunnen worden genest stapel, zorgen voor ordelijke opslag en lekkage preventie van olievaten en chemische vaten.

● Conform de voorschriften van EPA 40 CFR 264.175 van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en de voorschriften van de Spill Prevention and Control Act (SPCC) en de Amerikaanse NPDES.Hot Tags: poly spill pallet (4 drum), China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like