Spill Prevention, Containment en Control

SYSBEL Serie morsingpreventie, insluiting en controle, helpt u de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om mogelijke vloeistofspatten, lekkages of verontreiniging van gemorste vloeistoffen effectief te voorkomen en te beheersen.

Productdetails

Morsen en lekken zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar op de werkplek.SYSBEL Serie Spill Prevention, Containment en Control helpt u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om mogelijke vloeistofspatten, morsen of vervuiling van vloeistoffen te voorkomen en te beheersen. gemorste vloeistoffen. We bieden ook meer producten voor spoedbehandeling, om problemen tijdig op te lossen en om gemakkelijk met ongelukken om te gaan.


1. Spill Prevention, Containment en Control

• De dikkere rand aan de zijkant en de centrale draagconstructie zijn zeer sterk, zodat ze volgeladen olievaten, chemische vaten en andere opslagcontainers en uitrusting stevig kunnen dragen.

• Polyethyleen materiaal, anti-UV, anti-roest, anti-corrosie, geschikt voor de meeste chemicaliën.

• Anti-slip roosters, die bij volle belasting niet zullen scheuren, zijn verwijderbaar en gemakkelijk voor een snelle behandeling van gemorste vloeistof.

• Op het overlooppallet kan een vorkheftruck worden gebruikt, terwijl het overloopdek kan worden gemonteerd om een werkstation voor het controleren van overloop te vormen.

• Houd de vloer droog om uitglijden en vallen te voorkomen.

• Alle morspalletten en dekken zijn spanbaar, om ruimte en transportkosten te besparen.

• In overeenstemming met de voorschriften van EPA 40 CFR 264.175 van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en de voorschriften van de Spill Prevention and Control Act (SPCC) en de VS


1.1 Poly Spill-pallets

De poly spill pallet is eigenlijk een morsbestendige kunststof pallet met carter en vorkheftruckgroef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische vaten. Alle vloeistof die eruit lekt, zal eerder in de opvangbak dan op de grond terechtkomen. Met de steunhelling kunnen chemische vaten gemakkelijk en snel worden behandeld. Het krachtige mobiele en afneembare rooster is eenvoudig te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Vloeistof in de opvangbak kan via de lekgaten worden afgevoerd en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.

Poly Spill Pallets

Poly Spill Pallets

Poly Spill Pallets


1.2 Poly Spill Decks

Het poly spill-deck is lager dan de pallet, waardoor de ruimte wordt bespaard, waardoor de veiligheid, efficiëntie en het gebruik van olievaten en chemische drums worden verbeterd. In het algemeen wordt het poly-spill-deck gebruikt voor het opslaan van olievaten, chemische vaten, enz. van het overbrengen van dergelijke containers. Bij installatie in een werkplaats kan het overloopdek worden gebruikt voor verschillende bewerkingen (olie-extractie, vullen en scheiden, enz.), Als een platform. Het is ook uitgerust met dezelfde rooster- en afvoeropeningen. Verschillende decks kunnen worden samengevoegd om een stabiel en betrouwbaar werkstation te vormen.

Poly Spill Decks

Poly Spill Decks

Poly Spill Decks


1.3 Stalen palletpallets

De stalen morspallet kan ook worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en scheiden van olievaten en chemische vaten. Het is gemaakt van warmgewalst plaatstaal van 3 mm, stabiel en duurzaam. Het palletlichaam is gecoat met epoxyharspoeder en vormt een helder, stofdicht, roestbestendig en vochtbestendig oppervlak. Het met glasvezel versterkte rooster van licht gewicht, hoge sterkte, slijtvastheid en verouderingsbestendigheid kan worden verwijderd voor eenvoudige reiniging. De pallet kan voldoen aan de handlingbehoeften van verschillende heftrucks. Het tweelingpallet van het wagentype, met grote opvangcapaciteit, is handiger in gebruik. Het is ontworpen in overeenstemming met de lekbevattende standaarden en heeft de 100% lektest doorstaan. Met de drumbeugel op het palletmidden kan de last worden verdeeld, waardoor een hogere prestatie wordt behaald. De 3/4 "NPT (hex) kogelklep in standaardconfiguratie is geïnstalleerd in de lekopening om de lekkende vloeistof over te brengen en de werking te vergemakkelijken. De gebruiker mag de onderste plug verwijderen om de vloeistof volledig te ontladen en de pallet te reinigen.

Stalen morspalletten

Stalen morspalletten

Stalen morspalletten


1.4 Spill Control-accessoires

Spill Control-accessoires

Spill Control-accessoires

Tow-drum Poly spill-dekwagen


2. Noodbehandeling voor chemische lekkages

2.1 Absorptiemiddelen

SYSBEL Absorptiemiddel (kussen, sok en kussen) met smeltgeblazen polypropyleen (MBPP) heeft een hoge absorptiesnelheid, snelle absorptie, goed reinigend effect, die niet reageren met polaire, giftige, gevaarlijke chemicaliën en veilig is om te gebruiken, zonder schade aan te richten voor persoonlijke gezondheid. Afvalverwerking is goedkoop en het opruimen van gemorste vloeistof is eenvoudig. Het is een goede hulp bij het schoonmaken van uw werkplek!

Alleen olie

Alleen absorberende olie van olie, niet voor water, speciaal gebruikt voor petroleumkoolwaterstoffen en

koolwaterstoffen, enz

Hazmat Hazmat absorberend, anti-zuur en alkali, kunnen de overgrote meerderheid van corrosieve of gevaarlijke chemicaliën opnemen

universeel Universeel absorberend, zowel voor olie en water als voor sommige corrosieve chemicaliën

3. Overpak Salvage Drum

3.1 Overpompen Salvage Drum
Dit product is van toepassing op tijdelijke opslag en transport van gevaarlijke afvalstoffen (zoals ontvlambare, corrosieve en giftige stoffen) en wordt algemeen toegepast in secundaire verpakkingen, transport, overdracht en morsing, enz. Het wordt vervaardigd door eenmalig rotatiegieten en kan worden gerealiseerd 100% spillprotection. Het heeft ook een goede taaiheid. Polyethyleen is bestand tegen UV-stralen, corrosie en de meeste chemicaliën. De noodbehandelingstrommel kan worden genest om de opslagruimte en transportkosten te verminderen.

Overpak Salvage Drum

Overpak Salvage Drum

3.2 Stalen Dolly voor Overpack Salvage Drum

De bergingstank 95Gal oververpakking is licht zwaar bij een noodbehandeling van een chemische lekkage. Om de mobiliteit te verbeteren, kunnen de flexibele glijrails worden gebruikt. Twee universele zwenkwielen kunnen op elk moment worden bevestigd om stuiteren tijdens het werken te voorkomen.

Opmerking: Het wordt aanbevolen om de rails alleen op de trommel aan te brengen met spill-sets.


Details
spill prevention supplierstoepassingen
Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen.

een warenhuis


een warenhuis


een warenhuis

Accessoires

SPP001


SPP013


SPP012

Hot Tags: morspreventie, insluiting en controle, leveranciers, fabrikanten, prijs, koop, te koop
Onderzoek

You Might Also Like